Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Βετούλας: «Για μία στιγμή αδράνειας»

Βετούλας: «Για μία στιγμή αδράνειας»
Μία στιγμή αδράνειας, λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, κόστισε την ήττα (77-71) του Απόλλωνα από τον ΑΓΟΡ, όπως δήλωσε ο Νίκος Βετούλας. Από την πλευρά του, ο Λάρι Τέρνερ τόνισε πως αυτό που «πόνεσε» την ομάδα της Πάτρας, ήταν τα πολλά λάθη και οι χαμένες βολές.

«Συγχαρητήρια στον κόουτς για τη νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περίμεναν και οι δύο ομάδες. Στο τρίτο δεκάλεπτο περιμέναμε την αντίδραση του Ρεθύμνου. Θεωρούσα ότι ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό, αλλά στην πράξη δεν ήμασταν και πάλι όμως παρόλο που βρεθήκαμε να χάνουμε και με 13 πόντους καταφέραμε και καλύψαμε τη διαφορά και βρεθήκαμε ένα πόντο πίσω. Ήταν μια στιγμή αδράνειας δικιά μας που δεν κάναμε φάουλ στα τελευταία 23 δευτερόλεπτα. Έγινε ένα δύσκολο σουτ το έβαλε και δεν ξέρω αν το είχε σχεδιάσει και ο κόουτς αλλά πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στον Ντούβνιακ για το καλάθι που πέτυχε. Συγχαρητήρια στον ΑΓΟΡ και καλή συνέχεια», δήλωσε ο Νίκος Βετούλας.

Με τη σειρά του, ο Λάρι Τέρνερ είπε: «Σήμερα χάσαμε το παιχνίδι κάνοντας πολλά λάθη και χάνοντας πολλές βολές. Προσπαθήσαμε στην τρίτη περίοδο και τρέξαμε πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να γυρίσουμε πίσω να δούμε τι λάθη κάναμε και να προσπαθήσουμε να μην τα επαναλάβουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: