Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

«Υπήρχαν δύο ημίχρονα»

«Υπήρχαν δύο ημίχρονα»
Ευχαριστημένος μόνο από την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ο Τζίμης Κουστένης μετά τη νίκη (78-76) του Περιστερίου επί του ΚΑΟΔ.

Ωστόσο, ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως οι πανηγυρισμοί είναι μόνο για σήμερα, καθώς ακολουθεί το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζίμης Κουστένης:

«Ευχαριστώ τον κόουτς Καλαφατάκη για τα κολακευτικά λόγια για την ομάδα μας και για μένα προσωπικά. Στο παιχνίδι υπήρχαν δύο ημίχρονα. Στο πρώτο ο ΚΑΟΔ παρουσίασε καλύτερη διάθεση. Ήξερε που θα χτυπήσει. Εμείς μπήκαμε νωχελικά και επιτρέψαμε στον ΚΑΟΔ να πετύχει εύκολα καλάθια. Απόρροια αυτού ήταν να δεχθούμε 47 πόντους στο ημίχρονο. Στην ανάπαυλα τα παιδιά κατάλαβαν ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Στην επανάληψη βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα, περιορίσαμε τα επιθετικά ριμπάουντ του ΚΑΟΔ και να φτάσουμε σε εύκολα καλάθια. Στο τέλος το ματς κρεμόταν από μια κλωστή. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη νίκη επειδή σημειώθηκε επί ενός εξαιρετικού αντιπάλου, που παίζει όμορφο μπάσκετ. Σήμερα πανηγυρίζουμε αλλά από αύριο ασχολούμαστε με τα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους και τους περιμένουμε στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Τόσους και ακόμη περισσότερους».

Από την πλευρά των παικτών, ο Δημήτρης Κομποδιέτας δήλωσε: «Το δεύτερο ημίχρονο αντιπροσωπεύει την ομάδα του Περιστερίου. Τόσο τη φετινή, όσο και την ιστορία του. Κάναμε όσα έπρεπε να κάνουμε από την αρχή. Ο προπονητής μας έδωσε κατευθύνσεις. Φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη. Στο τέλος πιστεύω θα δικαιωθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: