Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Δεν αποκαλύπτει τα σχέδιά του ο Ντοναντόνι!!

Δεν αποκαλύπτει τα σχέδιά του ο Ντοναντόνι
Δεν θέλησε να αποκαλύψει τις επιλογές του ενόψει του αγώνα με την Ίντερ ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι. Ο προπονητής της Πάρμα μιλώντας πριν το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο, ισχυρίστηκε πως θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή την ενδεκάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σωτήρης Νίνης δεν θα ξεκινήσει τον αγώνα.

Αντιμετωπίζει την Ίντερ, που μετά τη νίκη της στο Τορίνο με 3-1 επί της Γιουβέντους, δυσκολεύεται να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Ήττες από την Αταλάντα και τη Ρούμπιν Καζάν, ισοπαλία με την Κάλιαρι στο Σαν Σίρο. Αυτό, όμως, δεν ξεγελά τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι, ο οποίος εφιστά την προσοχή των παικτών του, αφού γνωρίζει πως η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι θα ταξιδέψει στην Πάρμα μόνο για τη νίκη.

«Αντιμετωπίζουμε μια από τις διεκδικήτριες του τίτλου. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος και ελπίζω να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Προετοιμαστήκαμε καλά όλη την εβδομάδα και δουλέψαμε πάνω σε διαφορετικά συστήματα. Πρέπει να είμαστε σε θέση να περιορίσουμε τα ατού των αντιπάλων μας, αλλά και να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία τους. Ξέρω πως η Ίντερ θα έχει… δίψα για τη νίκη. Τα άτυχα αποτελέσματα των τελευταίων ημερών, δεν με ξεγελούν. Περιμένω ένα σπουδαίο παιχνίδι», τόνισε ο Ντοναντόνι.

Έχετε καταλήξει στο βασικό σχήμα της ομάδας; «Ακόμα είναι νωρίς. Μετά από τις δοκιμές που κάναμε, πρέπει να σκεφτώ ποιοι θα είναι εκείνοι που θα εφαρμόσουν με μεγαλύτερη επιτυχία το σχέδιό μας. Έχω ακόμα κάποιους ενδοιασμούς. Θα αποφασίσω πριν την έναρξη του αγώνα», είπε ο προπονητής της Πάρμα, αποφεύγοντας να αποκαλύψει τις επιλογές του.

Σύμφωνα, πάντως, με τη «Gazzetta dello sport» ο Ντοναντόνι έχει ήδη αποφασίσει ποιοι παίκτες θα χρησιμοποιηθούν από την αρχή, με το Σωτήρη Νίνη, ο οποίος όλη την εβδομάδα φάνταζε ως επικρατέστερος για να πάρει φανέλα βασικού, να κάθεται στον πάγκο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: