Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Γεωργίου: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Άκης Γεωργίου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για τον αγώνα με την Καλλονή και την προσπάθεια που δίνει ο «γηραιός» να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με την Καλλονή:
«Σίγουρα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα, αφού δεν καταφέραμε να κερδίσουμε άλλο ένα παιχνίδι. Η ομάδα δεν πήρε αυτό που άξιζε. Σύντομα θα... “γυρίσει” πιστεύω και θα έχουμε θετικά αποτελέσματα.»

Για το τι έφταιξε και δεν ήρθε η νίκη:
«Ίσως είχαμε ευκαιρίες να καθαρίσουμε νωρίς το ματς και δεν τις αξιοποιήσαμε. Δεν καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε καλή απόδοση να βάλουμε κι άλλο γκολ και έτσι είναι στο ποδόσφαιρο άμα δεν τα καθαρίσεις τα ματς ίσως σου γυρίσει μπούμεραγκ. Έγιναν κάποιες εσωτερικές αλλαγές, δεν μας έκατσε όπως το θέλαμε. Δεν είχαμε και το ρυθμό που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο και δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.»

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και δύσκολο. Τα αποτελέσματα έχουν πολλές εκπλήξεις. Έχουμε πολλές ισοπαλίες και από το επόμενο παιχνίδι είναι καιρός να κερδίσουμε εντός έδρας και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, ώστε μετά να έρθουν μόνο νίκες. Κάποια στιγμή θα γυρίσει. Και πέρσι αν θυμάστε η ομάδα είχε πολλές ισοπαλίες και με ένα ξέσπασμα ανέβηκε ψηλά. Αυτό ευχόμαστε να γίνει και φέτος.»

Για το ότι παίζουν καλύτερα εκτός έδρας:
«Θεωρώ ότι όταν παίζουμε εκτός έδρας οι ομάδες ανοίγονται γιατί θέλουν να κερδίσουν. Αντίθετα έρχονται στο Καυταντζόγλειο και κλείνονται για αυτό κάνουν πιο δύσκολο το έργο μας.»

Για το αν συμφωνεί με τη δήλωση του προπονητή της Καλλονής που είπε πως αυτός ήταν ο καλύτερος φετινός Ηρακλής:
«Έχει πολλά να δώσει ακόμα η ομάδα. Βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και ο προπονητής της Καλλονής θεώρησε πως ήμασταν καλοί. Εγώ δε νομίζω ότι ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: