Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Σαββίδης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Σαββίδης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ»
Την ικανοποίησή του για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, φρόντισε να δείξει ο Ιβάν Σαββίδης με το πριμ που ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές. Ενθουσιασμένος από την ισοφάριση του ΠΑΟΚ στο φινάλε του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας (και) μετά το τέλος του παιχνιδιού για να ανακοινώσει πριμ για το θετικό αποτέλεσμα (1-1) του «Δικέφαλου του Βορρά».

«Δεν θα είναι το πριμ που θα παίρνατε αν νικούσαμε», ήταν μια από τις ατάκες του. Πριν το ματς είχε κατέβει ξανά στα αποδυτήρια, συνοδευμένος από τον Ζήση Βρύζα και τον Γκερμάν Τσιστιακόφ

Το ίδιο έκανε και με δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά και στην στήριξη που είχε ο «Δικέφαλος του Βορρά» από την εξέδρα.

«Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Θέλω να πω στους φιλάθλους μας ένα μεγάλο ευχαριστώ, είμαι μαζί τους. Όπως και για το σημερινό αποτέλεσμα στους ποδοσφαιριστές μας γιατί πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό», είπε ο μεγαλομέτοχος των «ασπρόμαυρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: