Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Αρέσει στους Μπλέιζερς ο Παπανικολάου!!

Δημοσιεύματα της εφημερίδας του Πόρτλαντ "The Oregonian", θέλουν τον Κώστα Παπανικολάου να δοκιμάζει την τύχη του στο ΝΒΑ και στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς.

Σύμφωνα με τον Τζέισον Κουίκ, δημοσιογράφο της εφημερίδας:

"Κάτι για να έχουν υπ' όψιν οι φίλοι των Μπλέιζερς. Ο φόργουορντ Κώστας Παπανκολάου έχει μία πολύ καλή σεζόν στον Ολυμπιακό και στη Euroleague. Ο Παπανικολάου αποκτήθηκε από τους Νικς στην καλοκαιρινή ανταλλαγή του Φέλτον. Ηγείται στο ποσοστό τριπόντων στη Euroleague (14 στα 22) και έχει μέσο όρο 10,6 πόντους και 3,9 ριμπάουντ. Πολύ καλές οι πιθανότητες ο Παπανικολάου, ο ύψους 2,03μ. φόργουορντ, να έρθει εδώ την επόμενη σεζόν".

Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής γκαρντ επελέγη από τους Νικς στη θέση νο48 των drafts του καλοκαιριού και μετά από 3 εβδομάδες, η επιλογή έγινε ανταλλαγή στο πλαίσιο της μετακίνησης του Ρέιμοντ Φέλτον από τους Μπλέιζερς στους Νικς.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο του Παπανικολάου υπάρχει όρος που του επιτρέπει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2014, ώστε να ενταχθεί σε ομάδα του NBA. Στην ομάδα του Πόρτολαντ, πάντως, ανήκουν και τα δικαιώματα του Γιώργου Πρίντεζη.



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: