Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Κουφός: «Γίνεσαι πιο σοφός μέσα από αυτά τα ματς»

Κουφός: «Γίνεσαι πιο σοφός μέσα από αυτά τα ματς»
Ακόμη σοφότεροι θα γίνουν οι παίκτες του ΑΓΟΡ μετά τη νίκη (77-71) επί του Απόλλωνα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Στέργιος Κουφός.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ρεθύμνου τόνισε πως ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Νίκο Βετούλα για τη δουλειά που έχει κάνει στους Πατρινούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέργιος Κουφός:

«Πιστεύω ότι δεν ήταν τυχαίο όταν είπα ότι το σημερινό παιχνίδι θα ήταν το πιο δύσκολο για εμάς μέχρι τώρα. Όλα τα παιχνίδια μεταξύ μας με την Πάτρα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ήταν ένα παιχνίδι που σε κάνει περισσότερο σοφό ή αποκτάς μεγάλες γνώσεις. Η Πάτρα είναι μια ομάδα που αν δεν σου αρέσει να διαχειρίζεσαι πολλά πράγματα στο παιχνίδι βρίσκεσαι στο καναβάτσο πολύ γρήγορα χωρίς να καταλάβεις τι έχει γίνει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Νίκο (Βετούλα) για την άνοδο και γενικά για την δουλειά που κάνει γιατί έχω ξαναπεί ότι αυτή ομάδα θα είναι μια από τις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος.

Πιστεύω ότι κάποια καλάθια που πέτυχε ο Μπράουν κανονικά έπρεπε να κρίνουν το παιχνίδι σε κάποιες αδυναμίες του αντιπάλου στην τρίτη περίοδο αλλά η Πάτρα είναι τόσο σκληρή που μπορεί και γυρίζει όλα τα παιχνίδια. Όσο για την τελευταία φάση η εντολή στο τάιμ άουτ είναι να κρατήσουμε την μπάλα και στα τελευταία δύο δευτερόλεπτα να πετάξουμε την μπάλα στο καλάθι. Ο Ούρος σούταρε στα 12 δευτερόλεπτα και αυτό άλλες φορές κρίνει το προπονητή αλλά τελικά το έβαλε και δόξα το Θεό πήραμε αυτή την μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια στον Ντούβνιακ που το έβαλε και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Πάτρας
».

Από την πλευρά του, ο Ούρος Ντούβνιακ δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και εμείς ξέραμε ότι είναι καλή ομάδα και έχει κερδίσει τρία παιχνίδια συνεχόμενα. Περιμέναμε ότι θα ξεκινήσουν δυνατά το παιχνίδι και αυτό έκαναν. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι ακριβώς σε ότι είχαμε πει στο σκάουτινγκ για την προετοιμασία του παιχνιδιού ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν καλοί στο τρίτο δεκάλεπτο και έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι αλλά δυστυχώς κάναμε κάποια λάθη ανεπίτρεπτα. Αυτό που μετράει είναι η νίκη και καταφέραμε και κερδίσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: