Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ασταμάτητη Ατλέτικο, διέλυσε τη Σεβίλλη!!

Εύκολο απόγευμα είχε η Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία επικράτησε άνετα 4-0 της Σεβίλλης στο «Βιθέντε Καλντερόν» με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν το παιχνίδι με εννέα παίκτες.
Τίποτα δεν δείχνει ικανό να σταματήσει την πορεία της Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία συνεχίζει εντυπωσιακά στο ισπανικό πρωτάθλημα. Έχοντας ένα γήπεδο… κάστρο, διέλυσε 4-0 τη Σεβίλλη διατηρώντας το απόλυτο στα πρώτα της επτά παιχνίδια.
Όλα, τελείωσαν αρκετά νωρίς καθώς μόλις στο 20’ ο Φάτσιο παραχωρώντας πέναλτι αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Φαλκάο ο οποίος με το 11ο τέρμα του στο πρωτάθλημα άνοιξε το σκορ.
Στο 40’ ο Σπάχιτς με αυτογκόλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 για να γίνει το 3-0 από τον Κόκε στο 44’. Στην επανάληψη, δεν άλλαξαν πολλά. Ο Ράκιττις στο 83’ έγινε ο δεύτερος παίκτες των Ανδαλουσιανών που αποβλήθηκε με τον Μιράντα στο 92’ να διαμορφώνει το τελικό 4-0.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Χουανφράν, Γκοντίν, Μιράντα, Φιλίπε, Γκάμπι (74’ Εμρέ), Τιάγκο, Ντιέγκο Κόστα (65’ Ροντρίγκεζ), Κόκε (78’ Ραούλ Γκαρσία), Αρντά Τουράν, Φαλκάο.
ΣΕΒΙΛΛΗ: Πάλοπ, Σισίνιο, Φάτσιο, Σπάχιτς, Φερνάντο Ναβάρο, Μαντούρο, Κοντόγκμπια (26’ Μποτιά), Ρέγιες (62’ Περότι), Ράκιτιτς, Νάβας (76’ Έρβας), Μπαμπά.






πηγή: onsports.gr

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: