Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

«Πιο δύσκολη από την Ίντερ η Νάπολι»

«Πιο δύσκολη από την Ίντερ η Νάπολι»
Τη Νάπολι έχρισε ως φαβορί για την αποψινή αναμέτρηση της ομάδας του στη Σαρδηνία ο Ίβο Πούλγκα, μιλώντας στους δημοσιογράφους την παραμονή του αγώνα. Ο προπονητής της Κάλιαρι τόνισε πως ο αγώνας με τους «παρτενοπέι» θα είναι πιο δύσκολος από εκείνον κόντρα στην Ίντερ, ενώ ζήτησε τη βοήθεια των οπαδών της ομάδας για να φτάσουν σε θετικό αποτέλεσμα.

Μετά την ισοπαλία που κατέκτησε στο Σαν Σίρο με αντίπαλο την Ίντερ, η Κάλιαρι καλείται να αντιμετωπίσει άλλη μία από τις πρωτοπόρους της βαθμολογίας, υποδεχόμενη τη Νάπολι. Η ομάδα της Σαρδηνίας με τη βοήθεια του κόσμου της, που αναμένεται να κατακλύσει το γήπεδο, θέλει να επαναλάβει την καλή εμφάνιση του Μιλάνου και να πάρει μια νίκη που θα την απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Αυτό δεν θα είναι εύκολο, σύμφωνα με τον Ίβο Πούλγκα, ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι της Δευτέρας. «Ο αγώνας με τη Νάπολι θα είναι δυσκολότερος από εκείνον με την Ίντερ. Η ομάδα του Ματζάρι είναι πιο δυνατή σωματικά, έχει καλύτερη φυσική κατάσταση και είναι πιο επικίνδυνη από εκείνη του Στραματσόνι. Είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Για να πετύχουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα απαιτείται πολλή προσπάθεια και μια σπουδαία εμφάνιση», εκτιμά ο Πούλγκα.

Έχετε κατασταλάξει στους έντεκα που θα ξεκινήσουν; «Ακόμα έχω κάποιες αμφιβολίες. Ο Σάου και ο Κόσου είναι σίγουροι, αλλά για τις άλλες θέσεις θέλω λίγο χρόνο ακόμα για να αποφασίσω», απάντησε ο προπονητής της Κάλιαρι.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κοσμοσυρροή στο «Ις Αρένας». «Θα είναι σημαντική η βοήθεια που θα μας δώσουν οι οπαδοί μας. Αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τον ενθουσιασμό τους και να παραμείνουμε ψύχραιμοι. Χρειαζόμαστε τη νίκη αυτή και μόνο με καθαρό μυαλό μπορούμε να την πάρουμε», τόνισε ο Ίβο Πούλγκα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: