Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

«Επιλογή μου να αφήσω εκτός τον Σνάιντερ»

«Επιλογή μου να αφήσω εκτός τον Σνάιντερ»
Το «σύνθημα» για νίκη έστειλε στους παίκτες του ο Αντρέα Στραματσόνι, μιλώντας την παραμονή του αγώνα της Ίντερ με την Πάρμα για την 14η αγωνιστική. Ο προπονητής των «νερατζούρι» σχολίασε θετικά το γεγονός πως ήρθη η ποινή που του είχε επιβληθεί για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Κάλιαρι, ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους άφησε εκτός αποστολής τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Μετά τη νίκη της Μίλαν επί της Γιουβέντους με 1-0, το παιχνίδι της Ίντερ στο «Ένιο Ταρντίνι» με την Πάρμα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η ομάδα του Μιλάνου με μία νίκη θα πλησιάσει την κορυφή της βαθμολογίας, αφού θα την χωρίζει ένας, μόνο, βαθμός από τους «μπιανκονέρι».

Το ενδεχόμενο αυτό δεν το γνώριζε ο Αντρέα Στραματσόνι τη στιγμή που μιλούσε για το παιχνίδι της Δευτέρας. Τόνισε, ωστόσο, την ανάγκη που έχει η ομάδα του να επιστρέψει στις επιτυχίες. «Μετά τη νίκη μας στο Τορίνο ακολούθησαν μερικά άτυχα αποτελέσματα. Ίσως και να μας έκαναν καλό, αφού καταλάβαμε ποιες είναι οι αρετές και ποια τα μειονεκτήματά μας. Με την Πάρμα περιμένω μια… απάντηση από τους παίκτες μου. Θα γίνει καλός αγώνας και θα κερδίσει ο καλύτερος. Πρέπει να παίξουμε με τον τρόπο που μας οδήγησε στις πρώτες θέσεις για να είμαστε εμείς οι νικητές», είπε ο νεαρός τεχνικός.

Για άλλη μια φορά αφήνεις εκτός αποστολής τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Έχει να κάνει με τις τελευταίες, άκαρπες, επαφές που είχε η διοίκηση με τον παίκτη, σχετικά με το συμβόλαιό του; «Παρακολουθώ τον Σνάιντερ καθημερινά, ξέρω σε ποια κατάσταση βρίσκεται και αυτό που με απασχολεί είναι να παρουσιάσω μια ομάδα έτοιμη και ανταγωνιστική. Για αυτούς τους λόγους έμεινε εκτός ο Ολλανδός. Δεν θεωρώ πως είναι έτοιμος. Δεν έχει να κάνει με τις συζητήσεις του με τη διοίκηση. Ξέρω ποια είναι η πολιτική του προέδρου, αλλά η επιλογή μου στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ανεξάρτητη από αυτή. Εξάλλου μιλάτε με έναν άνθρωπο που εκτιμά τον Γουέσλεϊ σαν παίκτη και σαν άνθρωπο περισσότερο από τον καθένα. Μην συνδέετε, λοιπόν, τα δύο ζητήματα», δήλωσε ο Στραματσόνι.

Κλείνοντας, ο Στραματσόνι σχολίασε την απόφαση του αθλητικού δικαστή, με την οποία ήρθη η ποινή που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα για την αποβολή του στο ματς με την Κάλιαρι. «Η αποβολή μου ήταν σωστή και δίκαιη, αφού διαμαρτυρήθηκα απρεπώς. Δεν έβρισα, όμως και δεν πρόσβαλα κανέναν, για αυτό πιστεύω πως δεν έπρεπε να τιμωρηθώ με μια αγωνιστική ποινής. Νομίζω πως με την άρση της ποινής μου αποδόθηκε δικαιοσύνη», είπε ο Αντρέα Στραματσόνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: