Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Χατζηνικολάου: «Τον ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου»

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου, πρώην προπονητής του Πλατανιά, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στον νυν προπονητή του Πλατανιά, Άγγελο Αναστασιάδη, αλλά και στον αγώνα Πανθρακικού- Άρη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη δήλωση Αναστασιάδη ότι οι ποδοσφαιριστές έπαιζαν και για τον προηγούμενο προπονητή:
«Τον ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου. Δείχνει το μεγαλείο ψυχής και την εκτίμηση στο πρόσωπο μου που είναι αμοιβαία. Η ομάδα ήταν στην ίδια θέση όταν ήμουν εγώ, έπαιζε καλό ποδόσφαιρο απλώς είχε τη γκίνια να μην σκοράρει. Αν κέρδιζε και σκοράριζε πιο εύκολα ο προπονητής δε θα έφευγε.»
για να συμπληρώσει:

«Μου ζήτησε να τον ενημερώσω για την ομάδα. Δεν είχε περιθώριο να κάνει προπόνηση και φυσιολογικό είναι να μην γνωρίζει κάποια πράγματα. Ότι μου ζήτησε του το είπα, είχαμε καλή συνεργασία. Από τη στιγμή που οι προπονητές δουλεύουν για το ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχει αληθινή σχέση και συνεργασία. Με κάνει υπερήφανο που μίλησε με καλά λόγια για μένα.»

Για τον αγώνα Πανθρακικού-Άρη:
«Είναι ένα ματς κλειδί. Βρίσκονται σε κακή βαθμολογική θέση και οι δύο ομάδες και όποιος έχει ηρεμία θα πάρει το παιχνίδι. Όποια ομάδα δεν έχει άγχος και πανικό θα πάρει τη νίκη. Είναι παιχνίδι ορόσημο και για τις δυο ομάδες.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: