Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Μόνο νίκες εκτός έδρας!!

Μόνο νίκες εκτός έδρας!
Με επτά νίκες σε ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις, η Φίτεσε «άλωσε» το «Φίλιπς Στάντιον» με 2-1 και φρέναρε την Αϊντχόφεν.

«Διπλό» και για την Φέγενορντ, που πέρασε με 2-0 από την Αλκμάαρ και πλησίασε ξανά τις πρώτες θέσεις. Εντός έδρας «γκέλα» για την δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα Τβέντε, η οποία παραχώρησε ισοπαλία (2-2) στην ουραγό Τσβόλε.

Η Φίτεσε βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5’, από το γκολ του Ντέρικ. Η γηπεδούχος Αϊντχόφεν δεν μπόρεσε να κρατήσει για παραπάνω από δέκα λεπτά το προβάδισμα και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ρέις στο 15’. Η Φίτεσε έφτασε στη μεγάλη νίκη στο 74ο λεπτό με σκόρερ τον Μπόνι, ανεβαίνοντας στους 31 βαθμούς και κρατώντας παράλληλα την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν στους 33. Αυτή ήταν η έβδομη νίκη της Φίτεσε σε επτά εξόδους από το Άρνεμ, την ίδια στιγμή που εντός έδρας μετράει μόλις δύο νίκες σε επτά αγώνες!

Η Φέγενορντ πήρε σημαντική νίκη στην έδρα της Αλκμάαρ ανοίγοντας το σκορ στο 66’ με τον Βιλχένα. Το έργο των γηπεδούχων έγινε ακόμα πιο δύσκολο, όταν στο 84’ ο Μαρσέλις πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα. Το τελικό 0-2, προέκυψε από τον Σάκεν στο 88’, χαρίζοντας στην Φέγενορντ το τρίποντο που την έφερε στο -6 από την κορυφή.

Η Τβέντε γλίτωσε τα χειρότερα, αφού παρά το ότι προηγήθηκε με τον Τάντιτς στο 48’, η Τσβόλε κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Ο Άβντιτς στο 55’ και ο Φαν Ντεν Μπεργκ στο 88΄ έκαναν το 1-2 , αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την μεγάλη νίκη. Ο Καστένιος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Τβέντε, που έχασε την ευκαιρία να πιάσει την Αϊντχόφεν στην κορυφή και έμεινε στο -2.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 23/11
Μπρέντα-Ντεν Χάαγκ 0-3

Σάββατο 24/11

Ναϊμέγκεν-Ουτρέχτη 2-0

Βάαλβαϊκ-Γκρόνιγκεν 1-1

Φένλο-Χέρενφεν 1-1

Βίλεμ-Χέρακλες 2-2

Κυριακή 25/11

Ρόντα-Άγιαξ 1-2

Αϊντχόφεν-Φίτεσε 1-2

Άλκμααρ-Φέγενορντ 0-2

Τβέντε-Τσβόλε 2-2
Η επόμενη (15η) αγωνιστική:

Παρασκευή 30/11

Τσβόλε-Φένλο

Σάββατο 01/12

Τβέντε-Ντεν Χάαγκ
Φέγενορντ-Βάαλβαϊκ
Βίλεμ-Χέρενφεν
Άγιαξ-Αϊντχόφεν

Κυριακή 02/12

Ναϊμέγκεν-Μπρέντα
Γκρόνιγκεν-Χέρακλες
Ουτρέχτη-Άλκμααρ
Φίτεσε-Ρόντα



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: