Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

«Να διεκδικήσουμε το Κύπελλο»

«Να διεκδικήσουμε το Κύπελλο»
Την κατάκτηση του Κυπέλλου έθεσε ως στόχο του Παναθηναϊκού ο Νίκος Σπυρόπουλος μιλώντας μετά την ήττα με σκορ 2-1 από τον Πλατανιά. Ο αμυντικός των «πρασίνων» πρόσθεσε πως υπάρχει απογοήτευση μετά το άσχημο αυτό αποτέλεσμα.

«Θέλαμε να συνεχίσουμε το σερί των καλών εμφανίσεων και των νικών. Σήμερα δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, φάγαμε γρήγορα το δεύτερο γκολ και χάσαμε την ψυχολογία μας. Προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, μειώσαμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που θέλαμε. Έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία. Πρέπει να δούμε τι δεν έχουμε κάνει καλά και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Τα παιχνίδια τρέχουν, έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο, είναι ένας στόχος για εμάς που πρέπει να διεκδικήσουμε και μας ενδιαφέρει πολύ γιατί έχουμε μείνει εκτός πρωταθλήματος», τόνισε αρχικά, ενώ για τα αίτια της ήττας ο Νίκος Σπυρόπουλος πρόσθεσε:

«Ήταν έλλειψη συγκέντρωσης κατά κύριο λόγο. Πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ο αντίπαλος μπήκε δυνατά και έπαιξε πολύ καλά, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για μας. Έπρεπε να νικήσουμε και είμαστε απογοητευμένοι που δεν τα καταφέραμε».

Ο αμυντικός του «τριφυλλιού» έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Το Κύπελλο μας ενδιαφέρει πάρα πολύ, πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: