Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ζαρντίμ: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι»

Ζαρντίμ: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι»
Λόγο για άδικο αποτέλεσμα έκανε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά όχι από την ισοπαλία (1-1) στην Τούμπα.

«Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά. Απλά σε μία στιγμή χάθηκε η συγκέντρωση κι επιτρέψαμε να δεχθούμε ένα γκολ, ενώ θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη», σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων».


Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια τού αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, αλλά στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, αλλά επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να βάλει ένα γκολ και να μας ισοφαρίσει. Αυτό είναι άδικο για μας, μια και θα μπορούσαμε - σύμφωνα με τις ευκαιρίες μας - να πετύχουμε περισσότερα γκολ.

Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στο δεύτερο μέρος, μια και σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά. Απλά σε μία στιγμή χάθηκε η συγκέντρωση κι επιτρέψαμε να δεχθούμε ένα γκολ, ενώ θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη».

Ο ΠΑΟΚ έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας, είναι καλός στην επίθεση, όμως εμείς προσπαθήσαμε να μειώσουμε την επιθετική ικανότητα και να του στερήσουμε τη δημιουργία. Πάντως είναι η δεύτερη ομάδα στη βαθμολογία και αυτό σημαίνει είναι η 2η καλύτερη ομάδα πίσω από εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: