Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Σουμάχερ: «Περήφανος για τον Φέτελ και για μένα»

Σουμάχερ: «Περήφανος για τον Φέτελ και για μένα»
Συγκινημένος για το δικό του οριστικό αντίο στη Formula 1 και περήφανος για την επιτυχία του συμπατριώτη του, Σεμπάστιαν Φέτελ, εμφανίστηκε ο Μίχαελ Σουμάχερ.

«Ήταν υπέροχα χρόνια. Όχι τόσο πετυχημένα όσο θα θέλαμε από αγωνιστικής πλευράς μετά την επιστροφή μου, αλλά σε ανθρώπινο επίπεδο ήταν. Είμαι περήφανος για όσα κατάφερα και τώρα φεύγοντας από το χώρο της Formula 1 μπορώ να κοιτάξω τον καθρέφτη χωρίς πρόβλημα», ανέφερε ο «Σούμι».

«Είμαι περήφανος για τον Σεμπ. Δεν είχα λόγο να εμπλακώ στη μάχη του τίτλου και δεν τον εμπόδισα να με περάσει στο τέλος. Χαίρομαι πολύ για την επιτυχία του και είναι καλό που φεύγοντας αφήνω το πεδίο ελεύθερο σε εκείνον για ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του κι έχει ήδη αποδείξει πολλές φορές πως είναι κορυφαίος πιλότος», πρόσθεσε.

Όσο για εκείνους που συγκρίνουν τους δύο πιλότους, ο Σουμάχερ είπε: «Αυτός είναι ο Σεμπάστιαν κι εγώ ο Μίχαελ. Δεν θα γίνει ποτέ ο ένας ό,τι ήταν ο άλλος. Δεν θα το ήθελε και ο ίδιος. Υπάρχουν κάποιες ομοιότητες, αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: