Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

«Αν αντικαταστήσουμε τον Καβάνι…»

«Αν αντικαταστήσουμε τον Καβάνι…»
Την πίστη του πως η Νάπολι μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Πάολο Καναβάρο μιλώντας με αφορμή το παιχνίδι της ομάδας του με την Κάλιαρι. Ο αρχηγός των «παρτενοπέι» τόνισε πως ο Βάλτερ Ματζάρι αποτελεί «έμπνευση» για κάθε παίκτη της ομάδας και επανέλαβε την επιθυμία του να τον έχει προπονητή και του χρόνου.

Η 14η αγωνιστική του Καμπιονάτο βρίσκει τη Νάπολι να ταξιδεύει για τη Σαρδηνία, όπου αντιμετωπίζει την Κάλιαρι, σε ένα ματς δύσκολο, αλλά και κρίσιμο. Με νίκη οι «παρτενοπέι» θα πλησιάσουν στους 2 βαθμούς τη Γιουβέντους και θα «μπουν» ακόμα πιο δυνατά στη μάχη του τίτλου.

Μιλώντας για το παιχνίδι αυτό, ο Πάολο Καναβάρο τόνισε τις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσει η ομάδα του. «Παίζουμε σε μια σκληρή και δύσκολη έδρα, με μία ομάδα που πηγαίνει πολύ καλά μετά την αλλαγή προπονητή. Ελπίζω να καταφέρουμε να αντικαταστήσουμε επάξια τον Καβάνι, που είναι τιμωρημένος και να πάρουμε τη νίκη, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος», είπε αρχικά ο Καναβάρο.

Πιστεύετε, συνεπώς, πως μπορείτε να πάρετε το πρωτάθλημα; «Ασφαλώς. Δεν λέω πως μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν, ούτε πως αυτά είναι εύκολα. Πιστεύω, όμως, πως η ομάδα παίζει καλά, έχει περιθώρια βελτίωσης και μπορεί να φτάσει στην κορυφή. Μέχρι τώρα τα πήγαμε καλά και δεν φταίμε εμείς αν κάποιος άλλος έχει πάει καλύτερα», τόνισε ο αρχηγός της Νάπολι.

Ο Βάλτερ Ματζάρι ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του. Αυτό πόσο μπορεί να σας επηρεάσει αυτό; «Και εγώ βρέθηκα στην ίδια θέση με εκείνον και έμεινα άλλα 4 χρόνια. Ο Ματζάρι αποτελεί έμπνευση για κάθε παίκτη της Νάπολι και εύχομαι να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα. Μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, μας καθοδηγεί και εμείς δείχνουμε σε κάθε αγώνα πως είμαστε πιστοί σε αυτόν. Είμαι σίγουρος πως όταν έλθει ο καιρός, ο κόουτς θα ανανεώσει», σχολίασε ο Καναβάρο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: