Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Τσιώλης: «Θέλουμε δικό μας στυλ ποδοσφαίρου»

Τσιώλης: «Θέλουμε δικό μας στυλ ποδοσφαίρου»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νέα νίκη επί του Πανιωνίου, εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έκανε λόγο για δικό του στυλ ποδοσφαίρου που παίζει ο Αστέρας, ενώ υπάρχει θέμα τραυματισμού και με τον Μπαρτολίνι, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Αλβάρεζ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσιώλης:

«Μία ακόμη καθαρή και δίκαιη νίκη. Αν δούμε το ματς γενικά θα μπορούσαμε να έχουμε και μεγάλο σκορ. Αν αναλογιστούμε και με τι ποιοτικό αντίπαλο παίζαμε τα πήγαμε πολύ καλά. Πήραμε άλλους 3 βαθμούς και περιμένουμε το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Αυτό που θέλουμε είναι να διαμορφώσουμε το δικό μας στυλ ποδοσφαίρου. Δουλεύουμε καθημερινά, έχουμε καλούς παίκτες και έχουν συνοχή αφού είναι μαζί 18 μήνες. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, που δουλεύει σε αντίξοες συνθήκες.

Δεν έχουμε περιθώρια ξεκούρασης, πρέπει να οργανωθούμε για την Ξάνθη. Με τον Ντε Μπλάσις δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αλλά πρέπει να δούμε τον Μπαρτολίνι γιατί θα λείπει και ο Σανκαρέ.

Ο Γκάμπριελ δεν έχει κάνει προετοιμασία, είδαμε κάποια κόπωση. Σίγουρα ο Κουρμπέλης θα μας έδινε στο κέντρο. Δε νομίζω πάντως ότι πέρα από το γκολ κινδυνέψαμε ιδιαίτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: