Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Μπέκαμ στην ΚΠΡ;

Μπέκαμ στην ΚΠΡ;
Με δηλώσεις του, στο ραδιόφωνο του BBC, o Xάρι Ρέντναπ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθεί η ΚΠΡ για την απόκτηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, με δεδομένο πως το συμβόλαιο του 37χρονου άσου με τους Γκάλαξι τελειώνει τον Δεκέμβριο.

Ο τεχνικός των Ρέιντζερς μπορεί να μην επιβεβαίωσε ευθέως την φημολογία που αναπτύχθηκε έντονα μετά την πρόσληψη του για επιστροφή του Μπέκαμ στο Νησί, αλλά με τις δηλώσεις του, ο έμπειρος τεχνικός, άφησε ανοικτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

«Είμαι σίγουρος πως θα μπορούσε ακόμα να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ντέιβιντ (σ.σ Μπέκαμ) θα ήταν ιδανική προσθήκη για οποιαδήποτε ομάδα. Απλώς το να τον έχεις κοντά σου, ώστε να δείχνει στους υπόλοιπους, το πώς προπονείται και φροντίζει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο επαγγελματισμός του είναι απαράμιλλος» είπε ο Ρέντναπ για να προσθέσει πάντως πως «δεν έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο το ενδεχόμενο απόκτησης του, αλλά θα πρέπει να το κοιτάξουμε».

Θυμίζουμε πως ο Ρέντναπ, είχε προσπαθήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της Τότεναμ με μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο του 2011, όμως κάτι τέτοιο, δεν συνέβη τελικά και ο Μπέκαμ έκανε απλώς κάποιες προπονήσεις με τον σύλλογο του Βόρειου Λονδίνου.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: