Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ξύπνα ΑΕΚ, ξύπνα!

H AEK καταστρατήγησε το ρητό «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός». Μια χαρά ξεκίνησε. Μπάλα έπαιξε, ευκαιρίες έκανε, γκολ δεν έβαλε και μετά... ξεφούσκωσε.
Ο Λεβαδειακός είναι πιο έμπειρη ομάδα. Τέτοια παιχνίδια όσο περνάει η ώρα τα διαχειρίζεται καλύτερα. Ειδικά όταν έχει απέναντί του ομάδες όπως αυτή η ΑΕΚ. Ομάδα που όσο περνούσε η ώρα πίεζε και λιγότερο.

Για την ακρίβεια στο δεύτερο μέρος που είχε το άγχος του γκολ και της νίκης, μάρκαρε με τα μάτια. Λες και έπαιζε φιλικό. Δυστυχώς για την «Ενωση» δεν έχει πια τους παίκτες που θα της είναι αρκετό να παίξουν 20-30 λεπτά για να καθαρίσουν τα ματσάκια. Η ΑΕΚ δεν είναι σκληρή. Δεν είναι αυτό που  λέμε άγρια μέσα στο γήπεδο. Αντί να ματώνει και να παίζει με το μαχαίρι στα δόντια, ήταν πολύ ευγενική με τον αντίπαλό της. Ετσι δεν γίνεται δουλειά.

Έτσι φαίνεται ότι δεν έχουν επίγνωση της κατάστασης. Ο καιρός περνά, ο πρώτος γύρος τελειώνει και η ΑΕΚ παραμένει τελευταία. Ναι, ο Θεός είναι μεγάλος, αλλά η ΑΕΚ, με τέτοια μυαλά, δεν θα τη γλιτώσει. Ακόμη και ο Λίνεν, όχι μόνο οι παίκτες του, πρέπει να είναι πιο ζωηρός κατά τη διάρκεια του αγώνα. Καλή η θεωρία, κάποια τρικ και η σωστή προετοιμασία, αλλά θέλει και τσαμπουκά μέσα στον αγώνα. Να δείξουν ότι είναι η ΑΕΚ και πως εδώ μέσα δεν περνάει κανείς.

Πολύ «σοφτ» εμφάνιση. Εναν μπορεί να τον πιάσεις στον ύπνο. Οχι όμως όλους. Ειδικά αν έχει προπονητή όπως ο Παράχος και παίκτες που αγώνες σωτηρίας τούς έχουν φάει με το κουτάλι. Η ΑΕΚ, όσο κι αν πληγώνει όλους αυτό, παίζει για την επιβίωσή της. Κανείς δεν θα της χαρίσει τίποτα, επειδή είναι  μεγάλη ομάδα. Στο τέλος, αν δεν τρέξει τώρα, θα τρέχει και δεν θα φτάνει.sportday gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: