Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Έχει βρει τον τρόπο o Γκαρίδο!!

Έχει βρει τον τρόπο o Γκαρίδο
Τη δεύτερή της σερί νίκη από τότε που ανέλαβε ο Χουάν Γκαρίδο πήρε εντός έδρας η Κλαμπ Μπριζ απέναντι στην Σαρλερουά με 1-0 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για το βελγικό πρωτάθλημα.

Έτσι, όπως φαίνεται ο Ισπανός τεχνικός έχει βρει τον τρόπο για το πώς θα επαναφέρει τον σύλλογο του Μπριζ και πάλι σε ανοδική πορεία.

Τώρα όσον αφορά στο ματς εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά ήταν οι γηπεδούχοι, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν τις πρώτες καλές ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ του τερματοφύλακα της Σαρλερουά. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι με το πέρασμα του χρόνου ανέβασαν την απόδοσή τους και ισορρόπησαν το ματς.

Στο δεύτερο μέρος το σύνολο του Χουάν Γκαρίδο συνέχιζε να πιέζει, προκειμένου να πετύχει κάποιο τέρμα. Τελικά αυτό ήρθε στο 53’ με τον Μπγιόρν Βλέμινκχ. Ο Βέλγος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την ωραία πάσα του Ντόνκ και από κοντά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 1-0, το οποίο και παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Στο έτερο ματς της ημέρας η Γκενκ νίκησε εντός έδρας με 1-0 τη Λέουβεν με τον Πλετ στο 21’ να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.


Η (17η) αγωνιστική:

Παρασκευή (23/11)
Σταντάρ Λιέγης- Λιρς 3-0

Σάββατο (24/11)

Γκέρμιναλ- Άντερλεχτ 1-4
Γάνδη- Ζούλτε Βάρεγκεμ 0-1
Μονς- Λόκερεν 1-2
Μαλίν- Μπέβερεν 0-1
Κόρτραϊκ- Σερκλ Μπριζ 3-1

Κυριακή (25/11)

Κλαμπ Μπριζ- Σαρλερουά 1-0
Γκενκ- Λέουβεν 1-0

Η επόμενη αγωνιστική (18η):

Κλαμπ Μπριζ- Μαλίν
Άντερλεχτ- Σερκλ Μπριζ
Σαρλερουά- Κόρτραϊκ
Ζούλτε Βάρεγκεμ- Γκέρμιναλ
Λέουβεν- Γάνδη
Λόκερεν- Γκενκ
Λιρς- Μονς
Μπέβερεν- Σταντάρ Λιέγης



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: