Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Γεωργιάδης: «Χαίρομαι για την πορεία της ομάδας»

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης για την φετινή πορεία της ομάδας του ΠΑΟΚ, με τον τεχνικό διευθυντή του «Δικέφαλου» να στέκεται στην παρουσία των νεαρών παικτών.
«Συγχαρητήρια στους προπονητές και στους παίκτες, κατά διαστήματα παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο, αν και είχαμε πολλά νέα παιδιά στην ενδεκάδα λόγω ελλείψεων», είπε αρχικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, για να συνεχίσει, αναφερόμενος στο μεταγραφικού χαρακτήρα ταξίδι στην Πορτογαλία, αλλά και για το ενδιαφέρον για τον Ολαϊταν:
«Δεν θέλω να σταθώ σε αυτά τα θέματα, εμείς κάνουμε την ερευνά μας, θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα. Δεν θέλω να σταθώ σε οποιοδήποτε όνομα. Θα δούμε το επόμενο διάστημα».
Για το αγωνιστικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ σχολίασε: «Χαίρομαι για μία ομάδα που ξεκίνησε με τόσα ερωτηματικά και τόσες αλλαγές στο ρόστερ, που έφυγαν έμπειροι παίκτες, να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο και οι υπόλοιπο να συζητούν για εμάς. Είμαστε στην δεύτερη θέση και οποιαδήποτε ομάδα έτσι κι εμείς θέλουμε να κοιτάμε όλο και πιο πάνω. Όλα τα ματς είναι σημαντικά, τα επόμενα δύο είναι κόντρα σε δύο μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε».
Για τους νεαρούς παίκτες είπε: «Μας ικανοποιεί που παίζουν νεαροί παίκτες, είναι το όνειρο όλων των οπαδών να υπάρχουν παίκτες από τα σπλάχνα του συλλόγου. Ξέρουμε ότι θα είμαστε μία πάνω, μία κάτω σε απόδοση, αλλά τα παιδιά ανταποκρίνονται, έρχονται τα αποτελέσματα και έτσι παίρνουμε ηρεμία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: