Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Είναι λάθος να χαθεί ο Μπόιντ για 40.000€!!

Ο μοναδικός από τους ποδοσφαιριστές που ακούστηκαν για τον Παναθηναϊκό που έχει αγωνιστικό ρυθμό, αξίζει και μπορεί να βοηθήσει άμεσα, είναι ο Μπόιντ. Και είναι λάθος να χαθεί για 40.000€!

Είναι λάθος να χαθεί ο Μπόιντ για 40.000€!

Διότι ο μοναδικός φορ περιοχής είναι ο Τοτσέ, με τον Ισπανό εκτός του ότι δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, να παίζει σε όλα τα ματς και να ταλαιπωρείται. Και σε περίπτωση που τραυματιστεί ή τιμωρηθεί(όπως τώρα που δεν παίζει με την Ξάνθη), ο Παναθηναϊκός μένει χωρίς κλασσικό στράικερ. Μιας και ο Φορναρόλι, εκτός του ότι είναι περιφερειακός επιθετικός, δεν έχει πείσει κανέναν και θα παραμείνει εκτός γηπέδων μέχρι τον Μάρτη!

Είναι «αμαρτία» λοιπόν να χαθεί ο Μπόιντ για 40.000€ (η προκαταβολή που θέλει). Ο Σκοτσέζος έχει αγωνιστικό ρυθμό, είναι φορ περιοχής με πολύ καλά μακρινά σουτ, χρησιμοποιεί άριστα και τα δύο του πόδια, είναι σε καλή ηλικία, έχει κίνητρο επιστροφής στην Ευρώπη, είναι ικανότατος με το κεφάλι και πολύ δυνατός. Με λίγα λόγια… λαβράκι! Θα είναι «έγκλημα» λοιπόν να μην αποκτηθεί αυτός ο ποδοσφαιριστής που θα ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό, για ένα τόσο μικρό ποσό.

Ok, το ταμείο της ΠΑΕ δεν έχει χρήματα μέσα, αλλά δόθηκαν πολύ περισσότερα λεφτά για αποδεσμεύσεις (Βύντρα, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης) και αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές με ρίσκο για το αν θα προσφέρουν ή όχι (Καζιγιάμα, Κάιπερ, Ντίνας, Εσπράθα). Σε αυτή τη λογική, εάν ο Αλαφούζος θέλει να δώσει πνοή στην ομάδα που διοικεί, ενδεχομένως, να πρέπει να απευθυνθεί σε επιφανείς «πράσινους» όπως οι Βγενόπουλος και Πατέρας, ούτως ώστε να έχει μια οικονομική διευκόλυνση και να πάρει αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Δεν γίνεται να κάνει το ίδιο πράγμα με τον Ανάκογλου η ΑΕΚ και ολόκληρος Παναθηναϊκός να μην καταφέρνει για το ίδιο ποσό να πάρει τον Μπόιντ…


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: