Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Σε κέντρο θεραπείας ο Γκασκόιν!

Στην Αμερική, προκειμένου να εισαχθεί σε κέντρο θεραπείας έπειτα από την τελευταία τραγική του εμφάνιση, μετέβη ο Πολ Γκασκόιν, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία που τον εκπροσωπεί.

Σε κέντρο θεραπείας ο Γκασκόιν

Η παρουσία του σε φιλανθρωπικό γκαλά που διοργάνωσε η Νορθάμπτον μόνο θλίψη μπορούσε να προκαλέσει στους 500 παραβρισκόμενους (οι οποίοι είχαν πληρώσει 100 λίρες έκαστος για να δουν τον Γκασκόιν). Αρχικά, οι διοργανωτές ενημέρωσαν πως ο πρώην διεθνής μέσος ήταν άρρωστος και δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί γιατί είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Στην συνέχεια ωστόσο ανακοίνωσαν πως ο Γκασκόιν θα μετείχε στην εκδήλωση. Λίγη ώρα αργότερα, με τη βοήθεια των ανθρώπων ασφαλείας, ανέβηκε στην σκηνή. Η ομιλία του σίγουρα δεν ήταν αυτό που είχαν στο μυαλό τους οι διοργανωτές. Μετά από λάθη και σαρδάμ ο Γκασκόιν τρεμάμενος ξέσπασε σε κλάματα και ζήτησε συγγνώμη λέγοντας πως όλα οφείλονταν σε κατανάλωση ουίσκι επί τρεις μέρες!

Όπως ανέφερε η εταιρεία που τον εκπροσωπεί, ο Γκασκόιν περνούσε πολύ δύσκολα τις τελευταίες μέρες και με τη δική του επιθυμία για να του παρασχεθεί βοήθεια, «πέταξε» για την Αμερική, όπου πλέον βρίσκεται σε κέντρο θεραπείας, χωρίς να γίνει γνωστό ούτε το όνομα, αλλά ούτε και η ακριβώς τοποθεσία του.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: