Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Αγγέλου: «Ουτοπία να πούμε πως είναι εύκολο»

Τις δυσκολίες του αγώνα του Άρη με τον Ηλυσιακό στο κλειστό των Ιλισίων για τη 16η αγωνιστική της Α1 επισήμανε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Αγγέλου: «Ουτοπία να πούμε πως είναι εύκολο»
Την επιστροφή στις νίκες μετά τις δύο συνεχείς ήττες από Παναθηναϊκό και Ρέθυμνο θέλει ο Άρης που την Τετάρτη για τη 16η αγωνιστική της Α1 αναμετράται με τον Ηλυσιακό (17:00) στα Ιλίσια. Ο Βαγγέλης Αγγέλου, ωστόσο, γνωρίζει πως το έργο της ομάδας του μόνο εύκολο δεν θα είναι.

«Το να πούμε ότι το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό θα είναι εύκολο, είναι ουτοπία. Ο δικός μας προσανατολισμός σε κάθε παιχνίδι περνάει από κάποιες σταθερές. Τη διάρκεια, την ομαδικότητα και τη συγκέντρωση στις διαφορετικές παραμέτρους κάθε αγώνα», τόνισε ο προπονητής των «κιτρίνων» και πρόσθεσε: «Ο Ηλυσιακός το τελευταίο διάστημα έχει βρει χημεία, επιθετικό τρόπο έκφρασης και είναι μαχητικός. Αξίζει το σεβασμό και την προσοχή μας».

Ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη, Τζέρεμι Χαντ, συμφώνησε με τον προπονητή του: «Η ομάδα μας προέρχεται από ένα άσχημο αποτέλεσμα και πρέπει μέσα σε λίγες ημέρες να παίξει το δεύτερό της παιχνίδι. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Δε θα είναι εύκολο το έργο μας, όμως, εμείς θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: