Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Πρίντεζης: «Παίξαμε και για τον Βαγγέλη»

Στον μεγάλο απόντα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μάντζαρη αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Πρίντεζης.

Πρίντεζης: «Παίξαμε και για τον Βαγγέλη»

Ο Έλληνας φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» ξεκαθάρισε πως ματς «τελικός» θα είναι και το παιχνίδι της Ευρωλίγκας με την Χίμκι, που θα κρίνει την πρόκριση, ενώ τόνισε πως με τη νίκη κόντρα στους «πράσινους», αποκτούν σημαντικό ψυχολογικό αβαντάζ.

«Άλλο ματς ο τελικός Κυπέλλου, θα είναι πιο διψασμένος ο Παναθηναϊκός», σχολίασε για το «αιώνιο» ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής για τον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Τελικός για μένα είναι και το ματς στη Μόσχα, με την Χίμκι, καθώς αν τα καταφέρουμε και νικήσουμε θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για πρόκριση. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη μας κόντρα στον Παναθηναϊκό, την θέλαμε πάρα πολύ και κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Παίξαμε και για τον Βαγγέλη, γιατί μας έχει στοιχίσει πολύ η απουσία του. Ο τελικός θα είναι ένα άλλος ματς και την Κυριακή τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα για να πάρουμε το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός θα είναι πιο διψασμένος για να πάρει τη νίκη και το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: