Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

«Γιατί επέλεξα τη Γιουβέντους»

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην επιλογή της Γιουβέντους εξήγησε με συνέντευξή του ο Φερνάντο Γιορέντε, ο οποίος αποκάλυψε πως προσπάθησε να πάρει μεταγραφή από τον Ιανουάριο.

«Γιατί επέλεξα τη Γιουβέντους»
Ήταν το μεταγραφικό σίριαλ που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των οπαδών της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το μεγάλο όνομα της ομάδας, Φερνάντο Γιορέντε, δεν επιθυμούσε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Βάσκους και επέλεξε να μεταναστεύσει για την Ιταλία για λογαριασμό της Γιουβέντους. Μια μεταγραφή η οποία ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό, αλλά θα ισχύσει από το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού παρά τις προσπάθειες που έκανε ο παίκτης, η ομάδα του δεν δέχτηκε να τον παραχωρήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αυτό, τουλάχιστον, αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης σε συνέντευξή του.

«Η Γιουβέντους, όσες φορές και αν προσπάθησε, βρήκε κλειστές πόρτες. Οι εκπρόσωποί μου έφεραν στην Αθλέτικ πολλές προτάσεις από την ιταλική ομάδα, όλες, όμως, απορρίφθηκαν. Έτσι παρέμεινα στο Μπιλμπάο και θα μετακομίσω στο Τορίνο το καλοκαίρι», είπε ο Γιορέντε.

Η διοίκηση της Αθλέτικ προσπάθησε, χωρίς αποτέλεσμα, να κρατήσει τον διεθνή επιθετικό στην Ισπανία. Ο Γιορέντε εξηγεί τους λόγους. «Η προσφορά της Αθλέτικ δεν απέχει πολύ από αυτή της Γιουβέντους. Όμως ήθελα να πάω σε μια ομάδα με την οποία θα μπορέσω να διεκδικήσω τίτλους και διακρίσεις. Όνειρό μου είναι να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ και η Γιουβέντους είναι η ομάδα που μπορεί να μου δώσει την ευκαιρία αυτή. Το αγωνιστικό τους πλάνο με ικανοποίησε, με ενθουσίασε θα έλεγα και δεν δίστασα να συμφωνήσω μαζί τους. Μπορεί η Αθλέτικ Μπιλμπάο να είναι η ζωή μου, η Γιουβέντους αποτελεί το μέλλον μου», τόνισε με έμφαση ο Φερνάντο Γιορέντε.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: