Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Μάντζαρης: «Το θέλαμε περισσότερο»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό και την περίεργη εμπειρία, να βρίσκεται εκτός αγώνων, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Μάντζαρης: «Το θέλαμε περισσότερο»
«Ήταν δύσκολο για μένα να κάθομαι στον πάγκο αν και χάρηκα για τη νίκη, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή. Δείξαμε ότι είχαμε περισσότερη ενέργεια από τον Παναθηναϊκό, όπως και στα περυσινά παιχνίδια και ότι θέλαμε περισσότερο το ματς, με τη θέληση και την ενέργειά μας κρατήσαμε. Στο τέλος ο Παναθηναϊκός φάνηκε κουρασμένος και εμείς τρέχαμε. Η πιο δύσκολη σκέψη είναι πότε θα περάσει ο καιρός και θα ξαναβρεθώ στο γήπεδο».

Όσον αφορά τον τραυματισμό του, που θα τον αφήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε: «Ελπίζω να είναι κακή παρένθεση, θα βάλω τα δυνατά μου, προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά, έχω ανθρώπους που με στηρίζουν, τα παιδιά με παίρνουν καθημερινά τηλέφωνο. Οι πρώτοι πόνοι έφυγαν, να βγάλω και τις πατερίτσες και όλα θα πάνε καλά. Έχω πάθει ένα πολιτισμικό σοκ αλλά πιστεύω ότι θα το ξεπεράσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: