Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Άρης: «Δένει» Γιαννιώτα

Με πρόταση για νέο τριετές συμβόλαιο απαντά η διοίκηση στην παρατεταμένη αγωνιστική κάμψη του Γιαννιώτα.
Τους τρόπους με τους οποίους θα ξεπεραστεί δίχως προβλήματα η αγωνιστική κάμψη του Γιάννη Γιαννιώτα, ώστε να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις, αναζητεί η διοίκηση του Αρη, αναγνωρίζοντας αφενός την επένδυση που αποτελεί για την ομάδα ο νεαρός παίκτης και αφετέρου τη λεπτότητα του χειρισμού που απαιτείται.

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό μέρος, για το οποίο αρμόδιοι είναι ο Γιάννης Μιχαλήτσος με τον Αγγελο Σπυρίδωνα, οι άνθρωποι του Αρη θα επενδύσουν και στην προσωπική επαφή, μόλις ο παίκτης επιστρέψει από την Αθήνα και τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων. Θα καλέσουν τον 20χρονο στα γραφεία, με σκοπό όχι μόνο να μιλήσουν μαζί του για τα αίτια της κάμψης, αλλά να καθίσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν μαζί του μια ανανέωση στο συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι του 2014. Με τον τρόπο αυτό θέλουν να δείξουν στον Γιαννιώτα ότι τον θεωρούν σημαντικό κομμάτι της ομάδας, ότι τον περιβάλλουν με εμπιστοσύνη και τον στηρίζουν στη δύσκολη στιγμή του και παράλληλα να του προτείνουν και ένα συμβόλαιο που θα τον αποκαταστήσει και οικονομικά, αφού παραμένει από τους πλέον χαμηλόμισθους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «SportDay» οι «κίτρινοι» προσανατολίζονται να του προσφέρουν ένα νέο τριετές συμβόλαιο με αποδοχές κλιμακωτές που θα του αποφέρουν πάνω από 200.000 ευρώ, τη στιγμή που σήμερα αμείβεται μόνο με τον βασικό μισθό και κάποια μπόνους συμμετοχών (σύνολο 5.000 ευρώ).

Παράλληλα θα του προτείνουν να αυξηθεί και η πολύ χαμηλή ρήτρα παραχώρησής του, που από πρόπερσι το καλοκαίρι είναι στις 150.000 ευρώ, αφού ήδη ο παίκτης παρακολουθείται από αρκετές ομάδες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ρήτρα που θα του προταθεί θα αγγίζει σίγουρα τα 2 εκατ. sday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: