Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Στον Ιβάν το «Μακεδονία Παλλάς»

Ο Ιβάν Σαββίδης επεκτείνεται επιχειρηματικά και πλέον εκτός από τον ΠΑΟΚ αποκτά και ένα ακόμα έρεισμα στη Θεσσαλονίκη. Το γνωστό ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» του οποίου την κυριότητα αποκτά μετά την προσφορά που έκανε στη χθεσινή διαδικασία πλειστηριασμού, όπου η εταιρία των δικών του συμφερόντων “Black&White”, προσέφερε μηνιαίο μίσθωμα 95.000 ευρώ και επικράτησε έναντι των άλλων δύο υποψηφίων που κατέθεσαν δεσμευτικές προσφορές στον ανοιχτό διαγωνισμό που προκήρυξε το ΙΚΑ- ΕΤΑΜ.

Έτσι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα είναι το αφεντικό του εμβληματικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης για τους επόμενους 12 μήνες. Όπως προκύπτει, οι άλλοι δύο που κατέθεσαν προσφορές ήταν η εταιρία Aenaos (81.000 ευρώ) και η Grecotel του ομίλου Δασκαλαντωνάκη (51.000 ευρώ). Με βάση τους όρους του διαγωνισμού ο νέος μισθωτής θα πρέπει να κρατήσει το 92% του προσωπικού.

Σήμερα και αύριο αν δεν υπάρξουν ενστάσεις στην προσφορά του Ιβάν Σαββίδη τότε την Πέμπτη θα κατακυρωθεί και επίσημα το ξενοδοχείο στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται πως το κορυφαίο ξενοδοχειακό συγκρότημα της πόλης, είναι κλειστό από τις 28 Δεκεμβρίου και θα επαναλειτουργήσει άμεσα.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: