Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Γκαρσία, η επιστροφή!

Γεγονός είναι η επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Από εργομετρικές εξετάσεις πέρασε ο νεοαποκτηθείς Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Έμεινε Θεσσαλονίκη ο Ιτάνζ.

Γκαρσία, η επιστροφή!

Το πρωί, μάλιστα, έκανε πράξη την υπόσχεση του για άμεση επιστροφή στις προπονήσεις της ομάδας, καθώς ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα με τους άλλους συμπαίκτες του και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Γιώργου Δώνη. Ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει και στον Σαρλ Ιτάνζ, ο οποίος αποφάσισε μετά και την σύμφωνη γνώμη της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Καμερούν να μην ταξιδέψει στην Τανζανία για το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης.

Το άλλο νέο πρόσωπο σε σχέση με την προπόνηση της Δευτέρας ήταν ο Λίαμ Λόρενς, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα. Ο νεοαποκτηθείς, Ζβόνιμιρ Βούκιτς, που αφίχθη χθες στη Θεσσαλονίκη, πέρασε το πρωί από το εργομετρικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται και τι πρόγραμμα θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες μέχρι να μπορέσει να ενσωματωθεί πλήρως στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Σε ό,τι αφορά τις απουσίες, ατομικά γυμνάστηκαν οι τραυματίες Σταφυλίδης, Κίτσιου και Πέλκας, ενώ ο Χακόμπο έκανε θεραπεία. Απόντες ήταν επίσης οι διεθνείς Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Αθανασιάδης, Κωνσταντινίδης, Πόποβιτς, Δεληγιαννίδης, Καμαρά, Λάζαρ και Σίντελφελντ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: