Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

«Ελάτε να στηρίξετε την πατρίδα μας»

Ο… Έλληνας, πια, Φερνάντο Σάντος απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της Εθνικής να δώσουν το «παρών» στο Καραϊσκάκη για το φιλικό με την Ελβετία. «Δεν υπάρχουν φιλικά και επίσημα για εμάς», πρόσθεσε.

«Ελάτε να στηρίξετε την πατρίδα μας»

«Δεν υπάρχει φιλικό και επίσημο παιχνίδι για εμάς», τόνισε ο πορτογάλος τεχνικός ο οποίος πρόσθεσε: «Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο και εκπροσωπούμε την Ελλάδα, από μόνο του αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε ο Φερνάντο Σάντος.

«Το αυριανό φιλικό δεν αποτελεί κάποιου είδους τεστ ενόψει του αγώνα με τη Βοσνία. Μιλάμε για δύο διαφορικές ομάδες για εμάς δεν υπάρχουν φιλικά και επίσημα παιχνίδια θέλουμε να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι», τόνισε ο πορτογάλος ο οποίος κάλεσε τον κόσμο στο Καραϊσκάκη για να υποστηρίξουν την «Εθνική μας και την πατρίδα μας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Είναι σημαντικό που δημιουργείται ένας πυρήνας φιλάθλων της Εθνικής με χαροποιεί το γεγονός ότι ο κόσμος στηρίζει την Εθνική να έρθουν αύριο όσο τον δυνατόν περισσότεροι και να στηρίξουν την ομάδα μας και την πατρίδα μας. Το μήνυμά μου είναι ελάτε να μας στηρίξετε γιατί σας χρειαζόμαστε… Από τη δική μας την πλευρά, η υπόσχεσή μας είναι ότι μπορεί να μην παίζουμε πάντα καλά αλλά πάντα δείχνουμε πάθος, διάθεση και αφοσίωση στην ομάδα και την πατρίδα», ανέφερε και κατέληξε κάνοντας γνωστό ότι ο Μανωλάς θα ξεκινήσει στην αρχική 11άδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: