Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

«Αντίπαλός μας ο ΠΑΣ και όχι ο Παναθηναϊκός»

Για τον Λεβαδειακό αντίπαλος για την Πέμπτη θέση είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα και όχι ο Παναθηναϊκός, όπως υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος.

«Αντίπαλός μας ο ΠΑΣ και όχι ο Παναθηναϊκός»

Ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου έχρισε ανταγωνιστές για την είσοδο στα πλέι οφ του Γιαννιώτες και όχι τον Παναθηναϊκό.

Επιπλέον στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του ήταν νευρική και στα δύο ημίχρονα, κάτι που της στέρησε τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου:


«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι που ήταν σημαντικό από βαθμολογικής άποψης. Δεν τα καταφέραμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν νευρικοί και στα δύο ημίχρονα. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, κι εκεί ανακτήσαμε λιγάκι τις δυνάμεις μας, μπορούσαμε να πετύχουμε κι ένα δεύτερο γκολ, αλλά φεύγουμε με μια πικρία επειδή δεν τα καταφέραμε», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για το τι πιστεύει για την 5η θέση: «Πιστεύω ότι αντίπαλος του Λεβαδειακού για την 5η θέση είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα και όχι ο Παναθηναϊκός».

Για το αν είναι επηρεασμένη η ομάδα του από ήττα στον Πανιώνιο: «Όχι, περισσότερο υπήρχε κούραση από το παιχνίδι κυπέλλου στην Κέρκυρα, λόγω του κακού γηπέδου».

Για τις μεταγραφές και πόσο θα βοηθήσουν: «Ο Σκέμπης έχει δοθεί ήδη δανεικός, ο Καγεχόν δείχνει να είναι πιο μπροστά από τους άλλους, ενώ ο Μπουμάλ θέλει δουλίτσα ακόμα».

Για την κλήρωση του κυπέλλου που φέρνει αντιμέτωπο τον Λεβαδειακό με τον ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν στο δικό μας χέρι ποιος θα κληρωθεί μαζί μας, είναι δύσκολη η κλήρωση, αλλά το καλό είναι ότι έχουμε το επαναληπτικό παιχνίδι στην έδρας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: