Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Πεδουλάκης: «Τα κριτήρια δεν ήταν τα ίδια»

Αιχμές για τις αποφάσεις της διαιτησίας άφησε ο Αργύρης Πεδουλάκης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι των αιωνίων.

Πεδουλάκης: «Τα κριτήρια δεν ήταν τα ίδια»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε καθοριστικά από το αποτέλεσμα τα χαμένα ριμπάουντ και το μικρό ποσοστό ευστοχίας στα σουτ…

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με έμφαση στις άμυνες. Θέλαμε να κρατήσουμε το ρυθμό. Είχαμε κομμάτι που ήμασταν καλοί. Αλλά αυτό που έφταιξε είναι ότι στο 2ο ημίχρονο, χάσαμε ριμπάουντ και πολλά σουτ που έγιναν δεν είχαν ευστοχία. Αυτά είναι τα δικά μας τα λάθη. Τα κριτήρια όμως δεν ήταν τα ίδια για όλους. Τώρα που είμαστε πιο πλήρεις έχουμε καλύτερη εικόνα του τι μπορούμε να κάνουμε…», τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σχολιάζοντας το παιχνίδι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του Διαμαντίδη…

«Έχουμε πολλά παιδιά που δεν έχουνε παίξει σε αυτό το επίπεδο. Είναι λογικό να μην είναι σε καλή ημέρα. Κάθε μήνας που περνάει μπαίνουν στη φωτιά και γίνονται καλύτερη. Ο Διαμαντίδης λείπει 35 ημέρες. Αυτό αποδεικνύει το πόσο καλή δουλειά έκαναν στο διάστημα αυτό», τόνισε.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης απέδωσε στην κακή φυσική κατάσταση του Σχορτσιανίτη το μικρό χρόνο συμμετοχής του στο ντέρμπι…

«Έχει κάνει τέσσερα παιχνίδια σε δύο ημέρες. Δεν έχει τις ανάσες ο Σοφοκλής. Έκανε τεράστια προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε σαν ομάδα αλλά δεν μπορέσαμε. Ο Ολυμπιακός τον χτύπαγε περισσότερο. Και από τις εξετάσεις που του έχουμε κάνει του λείπει φυσική κατάσταση», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: