Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

«Αρχίζει η περιπέτεια του Μίτσελ»

Όλες οι αθλητικές ισπανικές ιστοσελίδες έχουν αναφορά στη σημερινή παρουσίαση του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό ως ο νέος τεχνικός της ομάδας.

«Αρχίζει η περιπέτεια του Μίτσελ»
Η παρουσίαση του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό ως ο νέος προπονητής της ομάδας αποτέλεσε ένα από τα βασικά θέματα των ισπανικών ιστοσελίδων.

Έχοντας αποχωρήσει πριν από περίπου δύο εβδομάδες από τον πάγκο της Σεβίλλης, η νέα… δουλειά του Μίτσελ απασχόλησε πολύ τους Ισπανούς οι οποίοι «είδαν» την πρώτη παρουσία ως προπονητής του Ολυμπιακού από τη δική τους οπτική γωνία.

«Αρχίζει η περιπέτεια του Μίτσελ», ήταν ο τίτλος της ‘’El mundo deportivo’’ της οποίας ο απεσταλμένος ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Οι περισσότερες ισπανικές ιστοσελίδες στέκονται στις αναφορές που έκανε ο νέος τεχνικός των ερυθρολεύκων για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ξεχωρίζουν δύο αναφορές στον νυν τεχνικό της Βαλένθια.

Σε αυτή με την οποία εκφράζει την ευχή του να πετύχει περισσότερα στον Ολυμπιακό από τον συμπατριώτη του και στο χιούμορ του με αποδέκτη τον Βαλβέρδε… «Στο μόνο που είμαι καλύτερος από τον Ερνέστο είναι το… ύψος», ανέφερε ο Ισπανός.

Η πρόσληψη του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό αποτέλεσε είδηση και για την ιστοσελίδα της UEFA, η οποία επεσήμανε ότι στόχος του νέου τεχνικού των ερυθρολεύκων είναι να ανεβάσει επίπεδο… ευρωπαϊκά τους Πειραιώτες.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: