Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Γκιγέρμο: «Καρλίνος, για σένα»

Τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανθρακικό αφιέρωσε στον Καρλίνος ο Γκιγέρμο Πέρες.

Γκιγέρμο: «Καρλίνος, για σένα»
Στον πολύ καλό του φίλο, Καρλίνος, με τον οποίο πήγαν μαζί στη Βέροια αφιέρωσε o Γκιγέρμο Πέρες τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, παίρνοντας το πολυπόθητο τρίποντο που τους απομάκρυνε από τη ζώνη υποβιβασμού.

Μάλιστα, ο Ισπανός μέσος τόνισε στη “Sportday” πως η «Βασίλισσα του Βορρά» δεν θα έπρεπε να αγωνίζεται για την παραμονή της στην κατηγορία, δεδομένης της εικόνας που παρουσιάζει στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη “Sportday”:

«Είναι η πρώτη μου φορά που πετυχαίνω δύο γκολ σε έναν αγώνα, τα οποία αφιερώνω στον Καρλίνος. Μαζί ήρθαμε στη Βέροια και δεν υπάρχει μέρα που να μην έχουμε βρεθεί», δήλωσε ο Γκιγέρμο, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε πως μπορεί να πάει οπουδήποτε αρκεί να παίζει ποδόσφαιρο.

«Η δίψα μου για μπάλα ήταν ικανή να με στείλει στην άκρη της γης».

Ξεκαθαρίζει με Καφέ

Συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας θα έχει σήμερα (Τρίτη, 5/2) ο Παντελής Καφές από την οποία θα κριθεί αν τελικά ο αρχηγός θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα των νεοφώτιστων.

Από την άλλη, όσον αφορά στον Ίσραελ η Βέροια βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με την ισπανική ομοσπονδία με σκοπό να στείλει τα απαραίτητα έγραφα στην ΕΠΟ που θα δώσουν το… πράσινο φως στον παίκτη να αγωνιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: