Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

«Το μυαλό μου στο έμβλημα και στον κόσμο»

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα παραμείνει στον «ιστό» του ΠΑΟΚ μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Το μυαλό μου στο έμβλημα και στον κόσμο»
Ο ίδιος ο Ουρουγουανός άσος, μετά την περιπέτεια της Δευτέρας και την κόντρα που φαίνεται πως ξεπεράστηκε με την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου», με προσωπική του δήλωση ξεκαθάρισε πως πέρασε δύσκολες στιγμές όσο δεν αγωνιζόταν και πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο δικέφαλος και ο κόσμος της ομάδας. Τόνισε πως δεν είχε σκοπό να διχάσει τους φιλάθλους και πως θα δώσει και την ψυχή του για την ομάδα μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά, η δήλωση:

«Θέλω να πω κάποια λόγια για όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό. Έχω περάσει δύσκολες στιγμές, γιατί δεν μπόρεσα να παλέψω με την ομάδα. Γι’ αυτό και πήρα την απόφαση να το αφήσω για πάντα. Όμως, το μυαλό μου ήταν συνεχώς στο έμβλημα και στον κόσμο.

Ποτέ δεν είχα την πρόθεση να διχάσω. Εγώ θέλω να δω τον κόσμο ενωμένο. Ξέρω ότι δεν μου απομένει πολύς χρόνος για το ποδόσφαιρο, αλλά θα πεθάνω με τα ποδοσφαιρικά παπούτσια στα πόδια.

Θα προσπαθήσω να δώσω ότι καλύτερο αυτούς τους μήνες για να πάρω πίσω την ψυχή μου που είχα χάσει. Συγνώμη αν κάποιος αισθάνθηκε άσχημα, αλλά δεν είχα την πρόθεση να στενοχωρήσω κανέναν. Όλο αυτό βγήκε από την ψυχή μου.
Πάμπλο Γκαρσία»

Δεν υπάρχουν σχόλια: