Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ζευγώλης: «Πολύ σημαντικό το ματς με Άρη»

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Ηλυσιακός υποδεχόμενος την Τετάρτη για τη 16η αγωνιστική τον Άρη (17:00).

Ζευγώλης: «Πολύ σημαντικό το ματς με Άρη»
Το νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων του Ηλυσιακού σταμάτησε στο… νήμα απέναντι στον Κολοσσό στη Ρόδο. Η ομάδα του Γιώργου Ζευγώλη θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες αντιμετωπίζοντας για τη 16η αγωνιστική τον Άρη στο κλειστό των Ιλισίων (17:00).

«Για μας είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα στην έδρα μας, στο στόχο που έχουμε να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες για να κατακτήσουμε την παραμονή μας. Ο Άρης παίζει πολύ πειθαρχημένα, είναι συγκροτημένος στην άμυνα και για να νικήσουμε πρέπει να μπούμε από την αρχή του ματς πολύ δυνατά. Είμαι σίγουρος, ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο και θα μας βοηθήσει να πάρουμε το ματς, ώστε στη διακοπή να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος», τόνισε ο προπονητής της ομάδας.

Ο πολύπειρος Νίκος Χατζής γνωρίζει καλύτερα από όλους τη σημασία του αγώνα: Στα ματς με τον Κολοσσό και τον Άρη, είχαμε πει πως θέλουμε να κάνουμε μία νίκη τουλάχιστον. Από τη στιγμή που δεν τα καταφέραμε στη Ρόδο, πρέπει να πάρουμε το ματς με τον Άρη, παρότι ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος. Με τον κόσμο μας θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε όλη μας τη δύναμη, να παίξουμε καλό μπάσκετ ώστε να είμαστε στο τέλος εμείς οι νικητές», ανέφερε ο 36χρονος σούτινγκ γκαρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: