Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ανησυχούν στη Ρεάλ για Ρονάλντο!

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ταξιδεύει στην Πορτογαλία με ενοχλήσεις στον δεξί αστράγαλο.

Ανησυχούν στη Ρεάλ για Ρονάλντο
Στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας για το φιλικό παιχνίδι με το Εκουαδόρ θα ενσωματωθεί σήμερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ωστόσο, στην Ρεάλ Μαδρίτης ανησυχούν για τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο μετά τους δύο συνεχόμενους αγώνες με Μπαρτσελόνα και Γρανάδα.

Το ιατρικό επιτελείο της πορτογαλικής ομάδας θα εξετάσει τον 28χρονο παίκτη και θα κρίνει εάν μπορεί να παίξει στο μεθαυριανό ματς. Η «βασίλισσα» δεν έχει ενημερώσει επίσημα την Πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και σε πρώτη φάση φαίνεται ότι ο Ρονάλντο θα αγωνιστεί κανονικά.

Ο «CR7» είχε δεχθεί ένα χτύπημα στον αγώνα με την Χετάφε και στο classico αναγκάστηκε να παίξει με επίδεσμο, όμως δεν μπορούσε να κινηθεί άνετα και οι κινήσεις του ήταν ιδιαίτερα περιορισμένες.

Στη Ρεάλ, όμως, θέλουν να είναι σίγουροι για την κατάσταση του Πορτογάλου, αφού ακολουθούν κρίσιμοι αγώνες στο Κύπελλο Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα και για το Champions League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για αυτό τον λόγο δεν θα ήθελαν να ρισκάρει τη συμμετοχής του σε τόσο σημαντικά ματς για ένα φιλικό παιχνίδι και, μάλιστα, με το Εκουαδόρ.

Ο Ρονάλντο είχε πρόβλημα στον δεξί αστράγαλο από τον Ιούλιο του 2008, όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση ως παίκτης της Γιουνάιτεντ και μετά από έναν περίπου χρόνο χρειάστηκε ξανά να περάσει τη φανέλα του χειρουργείου (όταν πήγε στη Ρεάλ) μετά από ένα παιχνίδι με τη Μαρσέιγ για το Champions League.

Τότε χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες, κάτι που απεύχονται όλοι στο στρατόπεδο των «μερένχες».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: