Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

«Κομβικό το ματς με τον Πλατανιά»

Κομβικό χαρακτήρισε ο Ανδρέας Τάτος το επόμενο παιχνίδι του Άρη με τον Πλατανιά στα Χανιά. «Να φτάσουμε την ομάδα πιο ψηλά, δεν της αξίζει αυτή η θέση» δήλωσε ο 23χρονος μέσος.

«Κομβικό το ματς με τον Πλατανιά»
Προσωπικό στοίχημα αποτελεί για τον Ανδρέα Τάτο ο Άρης, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4». «Πρέπει να φτάσουμε τον Άρη πιο ψηλά γιατί δεν αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά στον βαθμολογικά πίνακα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο 23χρονος επιτελικός μέσος των «κίτρινων» μίλησε επίσης για τις εντυπώσεις του από το πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το επόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά, το οποίο χαρακτήρισε κομβικό για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, ο Ανδρέας Τάτος μίλησε για:

-τις εντυπώσεις του από το πρώτο ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ στην καριέρα του: «Είναι από τα παιχνίδια που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ. Ο κόσμος ήταν πολύ ζεστός και μας βοήθησε τρομερά. Θέλω να είναι πάντα έτσι και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Τον ευχαριστούμε που ήταν δίπλα μας ότι και να πω για τον κόσμο είναι λίγο».

-το ότι περιορίστηκε στο πρώτο ημίχρονο ειδικά από τον Γιώργο Δώνη: «Σίγουρα παίζει ρόλο ότι ξέρει τα πάντα για μένα ο κ. Δώνης. Αυτός με ανέδειξε και με γνωρίζει πολύ καλά, όπως γνωρίζω και εγώ πολλά από το στιλ του παιχνιδιού που παίζει. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκα λίγο αλλά ήθελα να προσφέρω πολλά περισσότερα».

-το αποτέλεσμα του ντέρμπι: «Δεν μείναμε ευχαριστημένοι. Ναι μεν δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο όμως με την εμφάνισή μας στο δεύτερο θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Θέλαμε όσο τίποτα άλλο τους τρεις βαθμούς. Από εκεί και πέρα πρέπει να φτάσουμε τον Άρη πιο ψηλά γιατί δεν αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά στον βαθμολογικά πίνακα. Στο χέρι μας είναι».

-το προσεχές παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Πρόκειται για κομβικό παιχνίδι χωρίς καμία αμφιβολία. Παίζουμε εκτός έδρας αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να δώσει ό,τι καλύτερο μπορεί για να φτάσει η ομάδα στο επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη. Χρειαζόμαστε βαθμούς ώστε να απομακρυνθούμε από τις επικίνδυνες θέσεις και να είμαστε πιο άνετοι στη συνέχεια».

-την δική του παρουσία στον ΑΡΗ και τα προσωπικά του "θέλω": «Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να αγωνίζομαι σε μια ομάδα με πίεση. Είναι ένα προσωπικό στοίχημα για μένα ο Άρης. Θέλω μέσα από την ομάδα να βοηθήσω και τον εαυτό μου. Θέλω όσο πιο γρήγορα γίνεται να έρθουν οι νίκες για να είμαστε πιο άνετοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να προσφέρουμε στον κόσμο πολλές χαρές. Είμαι έτοιμος να προσφέρω πολλά και πιστεύω πως θα το κάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: