Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

«Δεν μπορεί η Ρόμα να “κλέψει” προπονητές»

Τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Μίλαν, ώστε να αναλάβει τη Ρόμα, έβαλε με δηλώσεις του ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

«Δεν μπορεί η Ρόμα να “κλέψει” προπονητές»
Το τελευταίο διάστημα στην Ιταλία είχε αναπτυχθεί η φημολογία ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα εγκαταλείψει το καλοκαίρι τη Μίλαν, ώστε να αναλάβει τη Ρόμα.

Οι «τζιαλορόσι» μετά την απόλυση του Ζντένεκ Ζέμαν βρίσκονται στην αναζήτηση προπονητή, με τον τεχνικό των «ροσονέρι» να είναι ψηλά στη λίστα τους.

Με δεδομένο το ενδιαφέρον της Ρόμα, αλλά και το γεγονός ότι ο Αλέγκρι δεν τυγχάνει και της απόλυτης εμπιστοσύνης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δεν ήθελαν και πολύ οι Ιταλοί να φτιάξουν το… σενάριο.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα αποφάσισε να τους… προσγειώσει ο Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι ο Αλέγκρι δεν θα φύγει από τη Μίλαν, ενώ τόνισε ότι η Ρόμα δεν μπορεί να… κλέψει προπονητή από άλλη ομάδα.

«Η Ρόμα δεν μπορεί να “κλέψει” προπονητή από άλλη ομάδα. Ο Αλέγκρι θα είναι ο προπονητής της Μίλαν και για την επόμενη σεζόν. Είναι ένα ένας πάρα πολύ καλός τεχνικός και η ηρεμία του και η ισορροπία που έχει μου θυμίζουν πάρα πολύ τον Κάρλο Αντσελότι. Δεν σκοπεύουμε να αλλάξουμε προπονητή, καθώς η ομάδα βρίσκεται και πάλι σε ανοδική πορεία και παλεύει για τις πρώτες θέσεις, όπως άλλωστε κάνει πάντα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γκαλιάνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: