Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Γιώργος Μύρτσος-Ο Κατίδης θα έτρωγε φάπες στα αποδυτήρια!

Σε μεγάλα κέφια ο Γιώργος Μύρτσος, σχολιάζει πρόσωπα που απασχόλησαν την αγωνιστική που πέρασε. "Δυνατός για ...ελληνορωμαϊκή ο Μέγερι". Ο Μπουμσόνγκ κι ο ...ξάδερφός του!
Τα αποτελέσματα που έχει το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ, είναι λόγω της κατάθεσης ψυχής που κάνουν οι ποδοσφαιριστές της. Εκτός από τον Κατίδη, που κάνει κατάθεση μ@λ@κίας. Κάποιος πρέπει να τον πιάσει και να του εξηγήσει σε ποια ομάδα παίζει. Έγινε φίρμα πριν παίξει μπάλα. Την εποχή τη δική μου, θα έτρωγε φάπες στα αποδυτήρια.
Έβαζα τον Γεωργάτο να κουβαλάει τις μπάλες
Όταν ήμουν στην Παναχαϊκή και άρχισε να παίζει ο Γεωργάτος, ψιλοέκανε τη φίρμα. Μόλις τον πήρα χαμπάρι, τον έβαζα να κουβαλάει τις μπάλες! Για αυτό λέω: πήγε τώρα ο Κατίδης στην ΑΕΚ και έχει τσακωθεί με όλους τους προπονητές, κάνει το ένα, κάνει το άλλο, χάνει το πέναλτι με τον Πανιώνιο. Κάποιος να τον πιάσει και να του εξηγήσει πού βρίσκεται.
Είναι ο Μπουμσόνγκ ή ο ...ξάδερφός του;
Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό και τον Μπουμσόνγκ, θέλω να ρωτήσω αν είναι κανονικός ποδοσφαιριστής ο Γάλλος. Τυχαία συμβαίνουν οι στραβές σε αυτόν; Και είναι αδιανόητο ο Παναθηναϊκός να πανηγυρίζει που δεν έχασε στην Τρίπολη. Την έχουν τσαλαπατήσει την ομάδα με τη συμπεριφορά τους. Ακόμα και οι ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, με τη συμπεριφορά τους ξεφτιλίζουν τον Παναθηναϊκό. Όταν πανηγυρίζουν που έφερε 2-2 με την Τρίπολη, δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης στα μεγέθη των δύο ομάδων. Αλλά για τον Μπουμσόνγκ αναρωτιέμαι μήπως ήρθε στην Ελλάδα κανένας ξάδερφός του και όχι εκείνος που έπαιζε στη Γαλλία.
Ισόβιος πρωταθλητής, χωρίς τερματοφύλακα
Για τον Μέγιερι τώρα, τι να πω; Ο τύπος απλώς κάνει τον τερματοφύλακα. Έπρεπε ήδη να είχε άλλον σε αυτή τη θέση ο Ολυμπιακός, είναι ισόβιος πρωταθλητής χωρίς τερματοφύλακα! Ο ένας που έχει, είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο και το ξεκίνησε πάλι στον ΟΦΗ! Και ο άλλος, που λένε όλοι πως είναι δυνατός, μπορεί να είναι καλός για να κάνει ελληνορωμαϊκή πάλη...sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: