Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Χίτσφελντ: «Δεν είναι μόνο ο Σαμαράς…»

Απειλητική παρά την απουσία του Γιώργου Σαμαρά παραμένει η Εθνική Ελλάδας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ότμαρ Χίτσφελντ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού φιλικού αγώνα.

Χίτσφελντ: «Δεν είναι μόνο ο Σαμαράς…»
Με πολύ καλά λόγια για την Εθνική Ελλάδας μίλησε ο προπονητής της Ελβετίας, Ότμαρ Χίτσφελντ, στους εκπροσώπους του Τύπου εν όψει του αυριανού φιλικού στο «Καραϊσκάκη».

«Είναι μια ομάδα που παίζει πάντα καλά στην άμυνα και ξεχωρίζει σε αυτό τον τομέα», τόνισε ο 63χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Ο κ. Σάντος είναι λάτρης της πειθαρχίας».

Η προπόνηση των Ελβετών είναι προγραμματισμένη στις 18:00 στο Φάληρο και η μοναδική τους απουσία είναι εκείνη του Σακιρί της Μίλαν, ο οποίος απουσιάζει λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ότμαρ Χίτσφελντ στη συνέντευξη Τύπου

Για την Εθνική Ελλάδας με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο:

«Η Ελλάδα είναι μια ομάδα που παίζει πάντα καλά στην άμυνα και ξεχωρίζει σε αυτό τον τομέα. Ο κ. Σάντος είναι λάτρης της πειθαρχίας. Είναι μια ομάδα που παίζει δυνατά και μπορεί να αλλάξει γρήγορα από την άμυνα στην επίθεση και από την επίθεση στην άμυνα (στην ποδοσφαιρική διάλεκτο γνωστό ως transition).

Στη νίκη της Ελλάδας με την Ιρλανδία, η Ελλάδα έδειξε πολύ καλή οργάνωση. Έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια και από την άλλη δεν έχει σημειώσει πολλά τέρματα (6)
».

Για τους Έλληνες διεθνείς που έχει ξεχωρίσει:

«Μπορεί να λείπει ο ηγέτης, Γιώργος Σαμαράς, λόγω τραυματισμού, όμως στην επίθεση αγωνίζεται ο Σαλπιγγίδης που μπορεί να κάνει την ζημιά. Επίσης, στην επίθεση υπάρχει ο Μήτρογλου, ο οποίος είναι “εκτελεστής” μέσα στη μεγάλη περιοχή και καλός στο ψηλό παιχνίδι, όπως και ο Αθανασιάδης».

Για το τι περιμένει να δει από την ομάδα του:

«Θέλουμε να δούμε την κατάσταση και την αγωνιστική ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών που δεν παίζουν αρκετά στους συλλόγους τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: