Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Μόνη ελπίδα ο Φιγκερόα, αλλά φτάνει;

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξηγεί το γιατί ο Αργεντινός επιθετικός είναι... αχτίδα φωτός για τους φίλους του Παναθηναϊκού, γράφει για τη... γνωστή ταλαιπωρία στο ΟΑΚΑ αλλά και για τον "παλαίμαχο" Κάιπερ!
Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα , όχι για το πέναλτι που ευστόχησε κόντρα στην Κέρκυρα, όσο για την εν γένει παρουσία του στο δεύτερο ημίχρονο, που αγωνίστηκε είναι ο μόνος παίκτης, που μπορεί να κάνει τον φίλο του Παναθηναϊκού να ελπίζει, ότι μπορεί να δει κάτι καλύτερο στη συνέχεια.
Κατά τα άλλα το ματς με την Κέρκυρα ήταν η γνωστή ταλαιπωρία των περισσότερων εντός έδρας αγώνων του Παναθηναϊκού. Οι 10.000 φίλοι της ομάδας πήγαν με καλή διάθεση στο γήπεδο, αλλά έφυγαν …ταλαιπωρημένοι από αυτό που είδαν.
Ο Παναθηναϊκός με τους 35 βαθμούς πλέον είναι σε τροχιά play off, αλλά αν συνεχίσει έτσι , με τέτοια απόδοση μπορεί να μην μπει ούτε στην πεντάδα. Διότι και ο Πλατανιάς και ο Πανιώνιος και η Βέροια, που έχει να αντιμετωπίσει εντός έδρας είναι πολύ καλύτερες ομάδες από την Κέρκυρα.
Ομάδες, που μπορούν να απειλήσουν και να σκοράρουν και να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στον Παναθηναϊκό.
Είπαμε για τον Φιγκερόα, που δίνει ελπίδα για τη συνέχεια, να πούμε και για αυτόν τον Κάιπερ, που σε κάθε ματς παρουσιάζεται και χειρότερος. Όταν βλέπει την μπάλα κρύβεται και σπάνια πάει να την διεκδικήσει και όταν την διεκδικήσει συνήθως χάνει την μονομαχία . Τρέχει λες και είναι πρώην ποδοσφαιριστής και όταν βγαίνει στην επίθεση, οι σέντρες του πηγαίνουν…. συστημένες στον αντίπαλο. Ο Ολλανδός ήταν ο μόνος λόγος, που η Κέρκυρα έκανε μία, δύο μικροευκαιρίες.
Αυτοί που πιστεύουν και το φωνάζουν ότι πίσω από τις δύο κόκκινες κάρτες που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ είναι ο Παναθηναϊκός είναι βαθιά νυχτωμένοι και δεν ξέρουν τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας μάθουν τι εστί Δελφάκης και την απάντηση θα την πάρουν...


πηγή: sportdog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: