Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Κούρασε το τσούκου – τσούκου μπολ!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» με τις απανωτές κι ατέλειωτες συσκέψεις της συγκυβέρνησης. Έτσι όπως το πάνε, δηλαδή, λίγες συναντήσεις ακόμα και την βγάλανε την τετραετία.
Καλά, αυτό το πράγμα δεν αντέχεται. Πάνε κοντά δέκα μέρες τώρα κι αντί να γίνει κανένα βήμα προς τα εμπρός μπας και καταλάβουν όλοι τι συμβαίνει, βλέπουμε το αντίθετο. Μια στασιμότητα.
Σχεδόν κάθε μέρα συναντιούνται οι αρχηγοί κομμάτων της κυβέρνησης κι αποτέλεσμα μηδέν. Δεν βγαίνει συμπέρασμα. Δίνει πάσα ο ένας πολιτικός στον άλλον, ξανά πασίτσα παράλληλη και τσούκου – τσούκου μπολ. Ούτε γκολ, ούτε άουτ, ούτε τίποτα. Η μπάλα να γυρνάει γύρω – γύρω στον χώρο του κέντρου.
Λίγο ακόμα
Αν είναι έτσι, όμως, γιατί δεν το τραβάνε λίγο ακόμα; Μερικές συσκέψεις παραπάνω και βγήκε η τετραετία. Ποιες πρόωρες εκλογές και κουραφέξαλα, δηλαδή;
Χαμπάρι δεν πήραμε
Τέλος πάντων. Η συγκυβέρνηση το έχει ρίξει στις καθυστερήσεις, η αντιπολίτευση φωνάζει όλη την ώρα, στην ΕΡΤ κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει, όλος ο κόσμος έχει τις αγωνίες του και βάλτα να πάνε, πήγανε.
Έφτασε, μάλιστα, Αγίου Πνεύματος και δεν πήραμε χαμπάρι. Θυμόσαστε τα περασμένα χρόνια; Τα καλά; Τότε που ο καθένας προγραμμάτιζε βδομάδες πριν πού θα πάει για μπάνιο το τριήμερο; Τέτοιες αγωνίες έπαιζαν τότε.
Με τέτοια ανασφάλεια
Και τώρα ούτε που το θυμούνται οι περισσότεροι ότι έρχεται αργία. Που καιρός για έξοδα. Και ειδικά με τέτοια ανασφάλεια που υπάρχει τριγύρω με όλες αυτές τις εξελίξεις στην πολιτική και τα οικονομικά.
Ποιο Cup;
Ή μήπως έχουμε ευχαριστηθεί το Confederations Cup; Μια με τις απεργίες, μια με τα έκτακτα δελτία, μια με κάποια ματς που δεν βλέπονταν, πρέφα δεν έχουν πάρει οι πιο πολλοί.
Το ραντεβού
Τέλος πάντων. Άντε να δούμε τι θα γίνει αύριο. Θα βγει κανένας συμπέρασμα από τους πολιτικούς αρχηγούς; Ή θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για την Παρασκευή και βλέπουμε;
Με Παναιτωλικό
Και κάτι τελευταίο. Ο Παναιτωλικός ακόμα και όταν ανέβηκε στην Α’ εθνική και καπάκι υποβιβάστηκε δεν είχε αφήσει άσχημες εντυπώσεις. Ο περισσότερος κόσμος τον είδε με συμπάθεια. Μετά την σημερινή του άνοδο, λοιπόν, έχω την αίσθηση ότι αυτή τη φορά ανεβαίνει για να μείνει.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: