Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Μάχη για Λάσμε!

Ισχυρό ανταγωνισμό για να κρατήσει τον Στεφάν Λάσμε έχει ο Παναθηναϊκός. Μόνο ανακοινώσεις μένουν για Φώτση, Παππά και Γιάνκοβιτς. Σε καλό δρόμο του Κάρι. Ουδέν θέμα με Μπουρούση.

Μάχη για Λάσμε
Η παραμονή του Στεφάν Λάσμε αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό. Και πώς θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, από τη στιγμή που η συμβολή του στην κατάκτηση του νταμπλ ήταν τεράστια;

Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Πληροφορίες αναφέρουν πως στην πρώτη επαφή που έγινε με τον Γκαμπονέζο σέντερ για την ανανέωση του συμβολαίου του υπήρξε διαφορά, που δεν ήταν αμελητέα. Ο Αφρικανός άσος είναι λογικό να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων (κορυφαίος αμυντικός της Ευρωλίγκας, συν τοις άλλοις) και λέγεται πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που δεν φείδεται χρημάτων, είναι μεταξύ των μνηστήρων για την απόκτησή του.

Ο παίκτης βρίσκεται για διακοπές στις ΗΠΑ και ο Παναθηναϊκός θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να τον κάνει δικό του, μέσα σε λογικά πλαίσια και χωρίς να χαλάσει τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα.

«Δένει» Κάρι

Η συμφωνία για την ανανέωση με τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Τζέιμς Γκιστ είναι δεδομένη, ενώ θετική είναι η εισήγηση του Αργύρη Πεδουλάκη για τον Ραμέλ Κάρι. Ο Αμερικανός γκαρντ πρόσφερε πολλά στον ένα μήνα και κάτι που έπαιξε στο «τριφύλλι», έδεσε ιδανικά με τον αρχηγό της ομάδας και τον Ούκιτς στην περιφέρεια, και είναι λογικό οι «πράσινοι» να μην θέλουν να τον χάσουν. Οι επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του θα αρχίσουν άμεσα και υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Στο μεταξύ, φαίνεται πως απομένουν οι ανακοινώσεις για την απόκτηση των Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς και Νίκου Παππά (που μένουν ελεύθεροι από τον Πανιώνιο), αλλά και την επιστροφή του Αντώνη Φώτση. Αυτές δεν αποκλείεται να γίνουν στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει-πιθανώς την Παρασκευή-ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Αντίθετα, δεν τίθεται θέμα απόκτησης του Γιάννη Μπουρούση από τους νταμπλούχους Ελλάδος. Ο διεθνής σέντερ μένει ελεύθερος από την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, αλλά δεν απασχολεί τον Παναθηναϊκό.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: