Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Εν αναμονή του χτυπήματος…!

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει-προαναγγέλλει στο blog του στο gazzetta το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα του Ολυμπιακού.
Με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στο να κλείσει συμφωνία με παίκτες που προέρχονται από το ισπανικό πρωτάθλημα (βλέπε Πέδρο Λεόν, αλλά και Μπόατενγκ-και με τον Βερδού ακόμη να μην έχει απαντήσει), λογικό είναι να στρέφεται εσχάτως και στη γαλλική αγορά και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.
Μην ξεχνάμε ότι αυτά τα τελευταία χρόνια συχνά ψωνίζει από εκεί ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, με την απόκτηση του Μιραλάς από τη Σεντ Ετιέν έκανε την καλύτερη κίνησή του εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ο δε Μοντέστο από τη Μονακό δεν τον…χάλασε καθόλου. Ακόμη κι ο Μακούν, στον ένα χρόνο που έμεινε στο Ρέντη, έδωσε πολύτιμες υπηρεσίες, δε δημιούργησε προβλήματα και γενικά ήταν μία θετική παρουσία.
Η αλήθεια είναι ότι οι κινήσεις του περασμένου καλοκαιριού  από τη Γαλλία δεν αποδείχθηκαν και οι…καλύτερες. Κι αν ο Ντιελνά ήταν σχεδόν τζάμπα κι οι Ντιακιτέ και Πίνο δεν κόστισαν και πολλά (αλλά και δεν πρόσφεραν και πολλά), η ακριβή αγορά του Μασάντο από την Τουλούζ δεν έχει «βγει» μέχρι στιγμής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Από την άλλη, να έχουμε υπόψιν μας πως οι δύο ίσως καλύτεροι παίκτες του Ολυμπιακού, ο Τζιμπούρ με τον Αμπντούν, μπορεί να αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι από την ΑΕΚ και την Καβάλα, αλλά προέρχονται κι οι δύο από το γαλλικό ποδόσφαιρο. Κι ειδικά ο Τζαμέλ έχει παίξει αρκετά χρόνια στη Γαλλία.
Σε γενικές γραμμές μπορεί κάποιος να πει ότι του Ολυμπιακού του «πάει» η γαλλική αγορά.
Αυτά εν αναμονή του επόμενου «χτυπήματος» από το χώρο του Σαμπιονά, που μπορεί να μην αργήσει….
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: