Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ερυθρόλευκη διάψευση για Καπέλ και Ροσίτσκι!

Κατηγορηματικά διαψεύδεται από πλευράς Ολυμπιακού η φημολογία για την απόκτηση του Ντιέγκο Καπέλ και του Τόμας Ροσίτσκι.

Ερυθρόλευκη διάψευση για Καπέλ και Ροσίτσκι
Για μία ακόμη φορά η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναγκάστηκε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά την… ακατάσχετη μεταγραφολογία γύρω από την ομάδα.

Αρχικά, η πορτογαλική Record έκανε λόγο για ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για την απόκτηση του Ντιέγκο Καπέλ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και λίγες ώρες μετά το TalkSport έφτασε να μιλά για πρόταση 2,3 εκατ. ευρώ στην Άρσεναλ για τον Τόμας Ροσίτσκι.

Όπως καθίσταται σαφές από πλευράς των νταμπλούχων Ελλάδος, δεν υπάρχει αλήθεια στα δημοσιεύματα από το εξωτερικό για τον Ισπανό εξτρέμ και τον Τσέχο μέσο.

Μάλιστα για τον τελευταίο πρέπει να θυμίσουμε ότι οι ερυθρόλευκοι είχαν ξεκαθαρίσει και νωρίτερα -με σχετική ανακοίνωσε- πως δεν τους ενδιαφέρει.

Εκτός αυτών, από τους Πειραιώτες διαψεύδονται και τα σενάρια που κυκλοφόρησαν περί ενδιαφέροντος για τον Σίλντενφελντ, του οποίου ο δανεισμός στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με την αγωνιστική σεζόν.

Είναι ξεκάθαρη η διάθεση των ανθρώπων της ομάδας να βάζουν τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούν, σχεδόν σε καθημερινή βάση, για παίκτες που φέρονται να έχουν αποτελέσει μεταγραφικό στόχο για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Μάλιστα, επισημαίνουν ότι θα ήθελαν να περιοριστεί το φαινόμενο αυτό καθώς δεν είναι καθόλου εύκολο κάθε φορά να διαψεύδουν δημοσιεύματα από ιστοσελίδες του εξωτερικού. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: