Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Επιστράτευση… στη Ρεάλ για Γκουντογκάν!!

Στην Ρεάλ συνεχίζουν να ψάχνουν τη «φόρμουλα» και μέσω του Φλορεντίνο Πέρεθ για να κάνουν δικό τους τον Ιλκάι Γκουντογκάν.

Επιστράτευση… στη Ρεάλ για Γκουντογκάν
Μπορεί οι άνθρωποι της Μπορούσια Ντόρτμουντ να έχουν ξεκαθαρίσει πως ο Ιλκάι Γκουντογκάν δεν πρόκειται να παραχωρηθεί το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο, στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν εγκαταλείπουν την υπόθεση.

Μάλιστα, οι «μερέχνες» επιστράτευσαν τα μεγάλα όπλα τους για να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για τον 22χρονο μέσο, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να έχει κάνει ήδη συζητήσεις με τον Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε.

Ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων στις επαφές που είχε με τον ομόλογό του στους Βεστφαλούς φέρεται να του έκανε προσφορά που φτάνει τα 25εκατ. ευρώ για τον Γκουντογκάν. Από τη μεριά του, ο Βάτσκε έδειξε να επιμένει στην αρχική του στάση – για παραμονή του παίκτη – αλλά δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως έπειτα από την επικοινωνία των δύο προέδρων έχει προκύψει το σενάριο που θέλει τη Ρεάλ να «κλείνει» από τώρα τον παίκτη για την επόμενη σεζόν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: