Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Αυτός θα είναι ο νέος Παναθηναϊκός!!

Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς, ο μπασκετικός ΠΑΟ ήδη έχει έτοιμο το πλάνο για τη νέα σεζόν. Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν και ποιοι είναι οι... αμφίβολοι. Λίγες μόλις ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με το επιβλητικό 3-0 και μάλιστα με μειονέκτημα έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός «δημιουργεί» την ομάδα για τη νέα σεζόν!
Ο Αργύρης Πεδουλάκης την Τρίτη δήλωσε πως οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο και την Τετάρτη έγινε η αρχή με την οριστική συμφωνία με τον Γιάνκοβιτς! Το «τριφύλλι» όμως δεν σταματά εκεί, καθώς όπως γράφει και η στήλη «Sdog Pick n' Scroll», ήδη έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες κινήσεις για την κάλυψη και των υπόλοιπων αναγκών.
Μετά τον Γιάνκοβιτς λοιπόν, οι «πράσινοι» θα τελειώσουν άμεσα και με την απόκτηση των Παππά και Φώτση, αναβαθμίζοντας έτσι κατά πολύ το ελληνικό κομμάτι και κλείνοντας σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ.
Η επόμενη κίνηση θα είναι η εύρεση ενός αντι-Σχορτσιανίτη, ο οποίος δύσκολα θα μείνει μετά τη μέτρια φετινή χρονιά του, ενώ ο Παναθηναϊκός θα κρατήσει τους Γκιστ, Κάρι και Ούκιτς. Θα προσπαθήσει να «δέσει» και τον Ματσιούλις, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώθηκε, ενώ θα αναζητήσει και έναν παίκτη για να καλύψει το κενό του Γκουίν.
Επιπλέον, στο «τριφύλλι» θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον Λάσμε και ελπίζουν πως στο τέλος θα τα καταφέρουν, παρά τις... σειρήνες και τις τρελές προτάσεις που ακούγονται από την Τουρκία.
Η πρόβλεψη λοιπόν της στήλης «Sdog Pick n' Scroll» για το πράσινο ρόστερ είναι η εξής: Διαμαντίδης, Ούκιτς, Κάρι, Παππάς, Μπράμος, Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις, Φώτσης, Γκιστ, Λάσμε, αντί-Σόφο και αντί-Γκουίν.
Από εκεί και πέρα Σκορδίλης, Ξανθόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Διαμαντάκος ή κάποιος στη θέση των δύο πρώτων θα συμπληρώνει μια πολυ πιο ισχυρή και σωστή 16αδα!Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: