Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

«Συμφωνία Βενγκέρ – Παρί Σεν Ζερμέν»

Αντικαταστάτης του Φάμπιο Καπέλο, που αναμένεται να αναλάβει την Παρί, θα είναι από την αγωνιστική περίοδο 2014-15 ο Αρσέν Βενγκέρ, σύμφωνα με το «Sky Italia».

«Συμφωνία Βενγκέρ – Παρί Σεν Ζερμέν»
Για συμφωνία του Αρσέν Βενγκέρ με την Παρί Σεν Ζερμέν για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 κάνει λόγο το «Sky Italia», το οποίο αναφέρει ότι ο Φάμπιο Καπέλο είναι έτοιμος να αναλάβει τους πρωτευουσιάνους για έναν χρόνο.

«Φωτιά» βάζει το «Sky Italia» στις τάξεις των οπαδών της Άρσεναλ, καθώς σε χθεσινοβραδινή του εκπομπή ανέφερε πως ο Αρσέν Βενγκέρ θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας την αγωνιστική περίοδο που θα ακολουθήσει αυτής που θα αρχίσει τον ερχόμενο Αύγουστο.

Οι Ιταλοί κάνουν λόγο για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Παριζιάνων από τον Φάμπιο Καπέλο για έναν μόλις χρόνο, με τον Αλσατό να αναλαμβάνει αμέσως μετά, όταν δηλαδή λήγει και το συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες».

Το ρεπορτάζ ολοκληρώνεται με το ποσό (σ.σ τρία εκατομμύρια ευρώ) το οποίο αναμένεται να δώσει ο ιδιοκτήτης της Παρί στην Ρωσική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, για να «σπάσει» το συμβόλαιο του Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος είναι ο προπονητής της εθνικής ομάδας της χώρας.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: